Vitaminstore en Valk Software sluiten cross-channel overeenkomst

Redactie Baaz
Gezondheidsketen Vitaminstore heeft een nieuwe 5-jarige samenwerkingsovereenkomst getekend met winkelautomatiseerder Valk Software.

Persbericht:

Het betreft een cross-channel overeenkomst op basis van ASPOS, inclusief points of sale, backoffice processen, online business intelligence dashboard en een geïntegreerde webshop. Ook is er de intentie om met nooit-meer-nee-verkoop zuilen te starten. Valk Software verzorgt al sinds 2000 de winkelautomatisering voor Vitaminstore.

Vitaminstore is dé moderne health specialist en voert een breed assortiment gezondheidsproducten, 100% gezonde voedingssupplementen, de beste merken sportvoeding en de zuiverste natuurcosmetica. Tegen de wind in laat Vitaminstore dubbele groeicijfers zien. Vitaminstore heeft 21 winkels en een succesvolle webshop in Nederland, en is internationaal actief met een webshop in Denemarken en 2 winkels in China.

Koert Otten, algemeen directeur van Vitaminstore Nederland: "Onze ervaring met webshops is zó positief dat we sterk gaan inzetten op cross-channel verkoop. In de webshop is dan de hele voorraad van de winkels te zien. Op de winkelvloer zijn 30.000 artikelen online te bestellen in de instore kiosk, zeg maar een grote iPad. Met ASPOS van Valk Software wordt dit mogelijk. We kennen Valk Software al vele jaren als betrouwbare en innovatieve partner, beloftes worden waargemaakt."

Karin Valk, algemeen directeur van Valk Software: ‘'Vitaminstore loopt in ons land voorop met e-commerce en online shopping. De webshop van Vitaminstore is een voorbeeld hoe het moet, rendabel en met draagvlak in de winkels. Met ASPOS zet Vitaminstore de stap naar echt cross-channel retailen met één beleving voor consumenten, in de winkels, op het web en mobiel. We zijn blij met het vertrouwen van Vitaminstore."

De voorbereiding van de overstap is in volle gang. Eerst wordt de hoofdkantoor omgeving ingericht, met één online en realtime database voor alle winkels, webshop en hoofdkantoor. Nog voor de zomer worden alle 21 winkels overgezet, met behoud van historie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie