Vijf eigentijdse geschenken voor personeel en andere zakenrelaties

Vijf eigentijdse geschenken voor personeel en andere zakenrelaties

Redactie Baaz

De koerier, de cateraar, de schoonmaker, je eigen personeel en alle andere zakelijke contacten wil je als ondernemer zo nu en dan een kleine attentie aanbieden. In de vorige eeuw dacht je dan al snel aan pennen of tassen waar je bedrijfsnaam op staat, anno nu is er meer mogelijk. Ook omdat het digitale speelveld nu een grote rol speelt. Vijf slimme tips voor originele relatiegeschenken. 

Horlogebandjes en andere accessoires voor Apple Watch en andere merken

Een Apple Watch, hebben jouw werknemers die ook? Op het hippe platform 123watches vind je talloze accessoires voor de moderne gadgetfreak. Die alles al heeft, maar zichzelf nog wel eens vergeet te trakteren op de hebbedingetjes die daarbij horen. Behalve apple watch bandjes zie je daar ook allerlei andere handige hulp- en opbergmiddelen voor alle populaire horlogemerken. Wil je ze personaliseren of laten bedrukken met je bedrijfslogo? De zoekmachine helpt je verder!

Streamingdienstwaardebonnen

Het zou een prima Scrabble- dan wel Wordfeud-optie zijn, maar 'streamingdienstwaardebonnen' past helaas niet op het speelveld. Het is echter wel de zoekterm waarmee je net even wat origineler uit de hoek komt dan met een reguliere waardebon. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde streamingdiensten. Spotify en Netflix zijn de bekendste, Amazon Prime is in combinatie met zijn webwinkel ook een interessante optie. Zo geef je tegenwoordig entertainment cadeau. 

Duurzame geschenken: hipper dan ooit

Duurzame relatiegeschenken zijn er eveneens volop te vinden en variëren van pakketten met lekkernijen die de ontvanger zelf bereidt, zoals koekjes en uitheemse broden, tot mooi keukengerei van bamboe of gerecycled materiaal. Kijk meteen ook naar meer authentieke give aways zoals de al genoemde pennen en tassen - maar dan verantwoord geproduceerd. Het mooie van deze artikelen is dat niemand ze weggooit. Wel wisselen ze vaak van eigenaar, maar dat is juist goed voor het verspreiden van je bedrijfsnaam. 

USB-sticks: altijd handig en eveneens te bedrukken

Ook USB-sticks zijn te bedrukken met een logo of afbeelding. Iedereen heeft zo nu en dan wel zo'n geheugenstick nodig, dus het is nog een handig aardigheidje ook, om aan je zakenrelaties toe te stoppen. Ook hier geldt dat deze gebruiksvoorwerpen nog wel eens van eigenaar wisselen, en treedt hetzelfde reclamemechanisme in werking. 

Tijdloze reclame op diverse gebruiksartikelen

Van mondkapje tot T-shirt, van handdoek tot paraplu en van rolkoffer tot bidon, ze zijn allemaal custom made verkrijgbaar. Het aanbod maakt het makkelijk om cadeaus persoonlijker te maken, waarmee je aantoont dat je als ondernemer echt nadenkt over het presentje én de ontvanger. Maak van je relatiegeschenk iets feestelijks!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie