Vier brandingproducten die elke beginnende ondernemer moet hebben

Vier brandingproducten die elke beginnende ondernemer moet hebben

Redactie Baaz

Als startende ondernemer loop je altijd in zeven sloten tegelijk. Bovendien heb je beperkt beschikbare middelen die je zo nuttig mogelijk wilt besteden. Wanneer je tijd en geld goed besteedt, is dit de sleutel naar het succes. Daarbij hoort tenminste een aantal basisproducten, waarmee jij jouw bedrijf op de kaart zet.

Het visitekaartje

Neem jij jouw eigen onderneming een beetje serieus dan zorg je op zijn minst ervoor dat je een fatsoenlijk visitekaartje hebt. Dit is de eerste indruk die je toekomstige klanten van jouw bedrijf krijgen. Daarom mag het best wat kwaliteit uitstralen. Tegenwoordig kun je visitekaartjes drukken in allerlei papiersoorten en speciale afwerkingen. En dit hoeft niet eens veel te kosten.

Signing

De juiste signing creëert direct zichtbaarheid voor jouw bedrijf. Laat altijd zien waar je zit door de buitenkant van je kantoor te voorzien van producten die in het oog springen. Zo kun je heel goedkoop vlaggen bedrukken waarmee je op afstand al zichtbaarheid hebt. Van dichtbij kun je bijvoorbeeld stickers laten maken voor op de ramen zodat het langslopend publiek ook geconfronteerd wordt met je logo. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan wel voorzien worden van signing.

Pennen

Wie schrijft, die…. precies -- > BLIJFT. Een pen komt altijd goed van pas. Zeker op de werkvloer. Het is daarom bij uitstek een product om weg te geven aan je relaties. Heb je ergens een afspraak? Dan laat je daar gewoon je pen liggen. Sta je op een beurs? Geef je bezoekers een pen mee. Niemand gooit een pen weg want het komt altijd van pas. En een pen met logo zorgt ervoor dat jouw merk altijd in beeld is. De wereld van pennen is zo groot dat je er altijd wel eentje kunt vinden met het juiste model, kleur, inkt, clipje en bedrukking. Zo past die altijd perfect bij jouw merk.

Bedrijfskleding

Niet alleen voor jezelf maar ook voor het personeel heeft bedrijfskleding zijn meerwaarde. Waar je ook bent, iedereen ziet gelijk waarvoor je werkt. Daarnaast vergroot het de teamspirit. En voor elk seizoen zijn er artikelen die je kunt voorzien van een geborduurd of bedrukt logo. In de zomer gebruik je nette polo’s die je kunt bestellen in alle kleuren van de regenboog. In de winter kun je overgaan op sweaters en hoodies en zelfs jassen. Daarnaast kun je nog denken aan bedrukte petten die je kunt uitdelen op beurzen en andere events.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie