Ook jij kunt goede video's maken

4 tips voor videomarketing met een beperkt budget

Redactie Baaz
Beeldmateriaal krijgt steeds meer de voorkeur van het publiek, waardoor video een haast onmisbaar onderdeel is van je marketingstrategie. Met een klein budget lijkt het echter een grote uitdaging om er iets moois van te maken.

Met de volgende tips van zakelijk platform Inc. loopt ook met een beperkt budget jouw videomarketing op rolletjes.

Context

Kijkers verwachten niet hoogwaardige video’s op Facebook Live en Instagram Live, dus zijn dit de kanalen voor het oefenen met vertellen van verhalen. De context is uiteindelijk de sleutel tot succesvolle marketingvideo’s.

Leren

Bekijk eens goed wat de professionals te vertellen hebben over goede video’s. Er zijn websites, blogs en YouTube-kanalen die je waardevolle informatie verschaffen. Deze gratis handleidingen leggen meer uit over onder andere voorbereiding en bewerking.

Kennis

Als jij een unieke visie hebt op onderdelen in jouw sector, hou deze dan niet voor jezelf. Onderwijzen laat zien dat je een onderwerp volledig begrijpt, en wellicht dat je jouw inzicht omzet in geld en extra aandacht.

Hulp

Zelf je video’s produceren kost niet alleen veel tijd, maar ook potentiële kansen vanwege de afleiding. Je kunt de productie uitbesteden aan een extern bedrijf zodat de video professioneel oogt en voor een langere tijd meekan.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie