Via usb-stick over op online boekhouden

Via usb-stick over op online boekhouden

Redactie Baaz

Twinfield helpt met gratis conversiesoftware bedrijven overstappen op internetboekhouden. De gegevens kunnen op een beveiligde usb-stick naar Twinfield worden gestuurd. Deze zet ze direct op de online account.

Het complete overstappakket van Twinfield bevat een handleiding en een conversietool waarmee financiële data binnen een half uur van de pc gehaald wordt en wordt opgeslagen op de usb-stick. De data wordt met encryptie beveiligd en via de mail of de usb-stick retour gestuurd naar Twinfield. Het bedrijf start vandaag tevens haar radiocampagne ‘In de overgang’, waarin Twinfield door middel van verschillende radiocommercials ondernemers aanspoort om over te stappen op haar webdienst.

Ondernemers klaar
Volgens Twinfield zijn veel ondernemers helemaal klaar voor online boekhouden, vooral omdat,  volgens Twinfield, kostenverlaging en het direct importeren van bankgegevens in de boekhouding enorme voordelen met zich meebrengt. Het converteren van de financiële gegevens naar een nieuw boekhoudpakket was voor veel ondernemers een belemmering om over te stappen.
De tool is geschikt voor bronpakketten zoals Unit 4, Exact en Accountview en het verwerkt stamgegevens, de beginbalans en de mutaties voor het komende boekjaar.

Voorjaar is overstaptijd
André Kwakernaat, directeur en medeoprichter van Twinfield: “De meeste ondernemers krijgen in het voorjaar hun jaarrekening en dat is voor velen een om moment om zich af te vragen of boekhouden niet makkelijker en goedkoper kan. Met het overstappakket maken we het voor mkb-ers erg eenvoudig om op Twinfield over te stappen. Nadat de usb-stick met alle financiële gegevens verstuurd is kan de ondernemer de dag daarna al met een volledige account in Twinfield aan de slag. We verwachten dat dit gratis overstappakket het enthousiasme voor online boekhouden een enorme impuls zal geven.”

Bronpakketten op een rij
De volgende bronpakketten zijn geschikt voor conversie naar Twinfield:
Unit 4 Multivers, Unit 4 Accounting, Unit 4 ADM-E, Unit 4 MKB-PC, Unit 4 ABW (Agresso Business World), AccountView, King voor Windows, Exact voor DOS, Exact voor Windows, Exact Globe 2000/2003, Exact Financials, Exact Globe voor Windows, Auditfile XML, Auditfile ASCII, AFAS voor DOS, AFAS Profit, AFAS Profit 2005, Navision 3.70/4.0, Snelstart, ZW Fina, Unit 4 Omnivers, SAP 4.0b of hoger, Grote Beer voor Windows, Decade, Snelstart 7 MS Access, Snelstart 7 SQL Server, Imuis 2.1, Minox 4.01, Davilex 9.

 


Over Twinfield

Twinfield is een internationale webdienst voor real-time boekhoudingen, project-, uren- en onkostenregistraties, rapportage, budgettering, kredietbeheer, salarissen en (elektronische) facturatie. Gebruikers loggen in op het Twinfield systeem vanaf iedere plaats en op ieder gewenst tijdstip via een beveiligde internetverbinding. De diensten van Twinfield zijn volledig ontwikkeld voor gebruik over internet en zijn online beschikbaar tegen een abonnementstarief per gebruiker per maand.

Info: www.twinfield.com

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie