Verbeter de uitstraling van jouw bedrijf

Redactie Baaz
Ook op zakelijk gebied krijg je nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Vraag jij je bijvoorbeeld wel eens af hoe jouw klanten de uitstraling van jouw bedrijf beoordelen? Vinden ze dat het pand er modern en onberispelijk uitziet, of heeft jouw bedrijf toch meer die ouderwetse look? Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf in welke stijl jouw pand is ingericht en hoe de staat van onderhoud is. Verlies daarbij ook niet uit het oog dat het complete plaatje heel veel zegt over de professionaliteit van jouw bedrijf. Tijd om de uitstraling van jouw bedrijfspand eens goed onder de loep te nemen.

Weg met dat stoffige imago

Hoe worden jouw klanten ontvangen? Misschien moeten ze wel even wachten tot ze aan de beurt zijn. Dan is het natuurlijk altijd fijn als er een kopje koffie of een glas water genuttigd kan worden. Zijn er in dat geval comfortabele stoelen en een tafeltje beschikbaar? Kleed de wacht- of ontvangstruimte aan met een mooie plant of een vaas met frisse bloemen. Gewoon net dat beetje meer aandacht bij de inrichting maakt al een groot verschil. Een hygiënische en behaaglijke ambiance wordt toch door iedereen op prijs gesteld. 

Iedere mening telt

Informeer ook eens bij de personeelsleden wat hun mening over de uitstraling is. Tenslotte moeten zij de hele dag in deze omgeving hun werkzaamheden uitvoeren én de klanten ontvangen. De input van jouw werknemers is dus van groot belang. Kunnen zij het gebouw wel op een gemakkelijke manier schoonhouden? Is er wel voldoende budget beschikbaar om de ruimtes gezellig aan te kleden? Allemaal vragen die je tijdens het wekelijkse werkoverleg regelmatig de revue moet laten passeren. Een aangename uitstraling heeft ook zeker een positieve uitwerking op de productiviteit en de werksfeer in het algemeen.

Kies voor een naadloze afwerking

Wist je dat de vloer van een bedrijf een belangrijke factor speelt bij de algehele uitstraling? Denk hierbij aan de lichtinval en de praktische eigenschappen die bepaalde vloeren hebben. Een tapijt wordt heel snel vies en is lastig schoon te krijgen. Plavuizen hebben een kille uitstraling en kunnen breken of barsten. Veel praktischer zijn bijvoorbeeld de gietvloeren of troffelvloeren van Mesa Coatings. Ze zijn toepasbaar in vele variaties, kleuren en uitvoeringen. Perfect geschikt dus voor zowel moderne als klassieke bedrijfspanden. Of je nu een stoere vloer in een industriële look wilt, of een gietvloer in de hoofdkleur van jouw bedrijf. Een kunststof vloer is altijd in een handomdraai weer schoon, gaat vele jaren mee en draagt heel veel bij aan een verzorgde en professionele uitstraling.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie