Veenman viert 100 jarig jubileum

Jordi Smit
Veenman brengt systeem in de informatiestroom van organisaties; het levert tijdwinst op, meer rendement en meer dataveiligheid. En dat doet Veenman dit jaar precies 100 jaar.

Veenman expert in informatievoorziening

Veenman is al sinds 1919 expert in informatievoorziening en heeft een breed scala aan oplossingen. Het eerste decennia was Veenman actief als leverancier van kantoormachines; het laatste decennia ook als automatiseerder van werkprocessen. Veenman werkt overigens door heel Nederland en heeft vestigingen in Breukelen, Venray en Zwolle.

Dochter van Xerox

Het bedrijf is een volledige dochter van Xerox. Bij Veenman is zo’n beetje elk project een maatwerkproject. Het hanteert daartoe drie bouwstenen: de beste hardware, de slimste software en de kennis om beide te combineren tot de juiste oplossing. Het is een uitdaging waar de 150 doorgewinterde specialisten van Veenman graag mee aan de slag gaan.

100 jarig jubileum Veenman

Veenman heeft na alle jaren hard werken een rijke historie die ze dan ook graag delen met de bezoekers van de website. Lees dan ook alles van het moment dat Dirk Veenman stopt met zijn werk en een eigen bedrijf start tot het vieren van het 100 jarig jubiliem.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi