Vader en zoon lanceren innovatief concept om sport en gaming te verenigen: GameActive

Vader en zoon lanceren innovatief concept om sport en gaming te verenigen: GameActive

Redactie Baaz

Menno en Dave Leeflang, de visionaire oprichters van Leeflang Virtual Sports, introduceren met trots GameActive. GameActive is een nieuw concept dat de grenzen tussen sport en gaming vervaagt. Hun missie is om sporten leuker en toegankelijker te maken voor iedereen, met als doel bij te dragen aan een gezondere samenleving.

Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in sales, marketing, en sporttraining, brengen Menno en Dave een schat aan expertise naar Leeflang Virtual Sports. Dit duo zet zich in om de wereld van virtuele sporten te verbeteren, met als doel een gemeenschap te creëren die een actieve en gezonde levensstijl omarmt.

Het concept: GameActive

Het innovatieve GameActive-concept brengt bewegend gamen naar de sportschool door een combinatie van interactieve technologieën te integreren. Dit omvat onder andere de interactieve bokszak van NextRound, de smartbox van FITTAR, en een VR-bril met 20 spellen. Alles draait om het combineren van fysieke activiteit met gamen, waarbij gebruikers worden uitgedaagd en gemotiveerd om actief te bewegen.

Momenteel bevindt GameActive zich in een veelbelovende ontwikkelingsfase, met een succesvolle pilot bij de sportschool YourPerfection. Gedurende de pilotfase van drie maanden verzamelt het team waardevolle feedback van gebruikers en instructeurs om de ervaring te verfijnen en te optimaliseren.

Financiering via crowdfunding

Met een crowdfundingcampagne streven de oprichters ernaar om minimaal €30.000 op te halen om de verdere ontwikkeling en uitbreiding van GameActive te realiseren. Investeerders worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit sportieve avontuur en bij te dragen aan de toekomst van actief gamen in sportscholen. De financiering zal worden gebruikt voor de ontwikkeling van geïntegreerde software, marketing en sales. Geïnteresseerden kunnen meedoen tot en met 21 april via CrowdAboutNow. Meer informatie is terug te vinden op https://crowdaboutnow.nl/campagnes/leeflangvs.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie