Uniek bedrijfsuitje organiseren

Redactie Baaz

Ben je als werkgever content met jouw personeel en wil je dat graag laten blijken? Dan kun je ervoor kiezen om lovende woorden te uiten. En ook het geven van een kerstpakket aan het einde van het jaar behoort tot de mogelijkheden. Maar als je jouw blijk van waardering echt wilt laten merken, zijn er aanvullende opties. Organiseer bijvoorbeeld een uniek bedrijfsuitje en bezorg jouw personeel zo een onvergetelijke dag.

Compleet dagje uit met alle medewerkers

Het organiseren van een bijzondere dag voor jouw personeel kan een uitdaging zijn. Want wat moet je gaan doen? Wat vindt iedereen leuk? Ervaring leert dat een compleet georganiseerde dag met informele leuke activiteiten doorgaans een succes is. Maar voor welke activiteiten kies je? Het is raadzaam om eerst op zoek te gaan naar een unieke locatie voor jouw personeelsuitje. Kies voor een mooie locatie die veel mogelijkheden biedt. Een dierentuin waar diverse activiteiten kunnen plaatsvinden is dan ook een goede optie. Van lezingen in het bijbehorende congrescentrum tot rondleidingen door de dierenverblijven. Deze unieke locatie heeft het allemaal. Is de locatie van jouw bedrijfsuitje goed? Dan zal de rest ook vanzelf volgen.

Leuke en diverse teambuildingsactiviteiten

Een teamuitje organiseer je als blijk van waardering voor je personeel. Het moet dus een dag zijn waarop iedereen het naar zijn zin heeft. Plezier en een informele sfeer moeten de boventoon voeren. Maar daarnaast wil je uiteraard wel ook een link leggen naar jouw bedrijf. Hoe je dit doet? Door in de dierentuin alle mogelijkheden te benutten die het biedt. Je kunt de dag bijvoorbeeld starten in de congreszaal met een interessante lezing. Daaropvolgend kun je workshops organiseren. Wil je de teambuilding echt optimaal benutten? Bied de werknemers dan zeker ook een van de rondleidingen door de dierentuin aan. Gegarandeerd dat deze setting zorgt voor plezier en teambuilding. Voor welke activiteiten kies jij?

Goede horeca: de hele dag door

Op een dag waar teambuildingsactiviteiten centraal staan, verbruikt men veel energie. Informatiewinning, nieuwe indrukken en veel lichamelijke beweging zorgen voor een hoog energieverbruik. Deze energie moet uiteraard worden aangevuld. Daarom kun je tijdens deze dag gebruik maken van een goede horeca. Een lekker kopje koffie, een goede lunch of zelfs een uitgebreid diner. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je hebt de keuze uit verschillende horeca arrangementen. Zo is er altijd wel een arrangement dat aansluit op jouw wensen. Vaststaat in ieder geval dat een compleet georganiseerde dag op deze unieke locatie onvergetelijk zal zijn. Het betreft een mooie blijk van waardering jegens de werknemers.

Foto door Andrea Piacquadio 

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie