Twee superdeluxe Nederlandse primeurs Lexus

Twee superdeluxe Nederlandse primeurs Lexus

Redactie Baaz

Lexus is prominent aanwezig op Masters of LXRY. Zowel Lexus’ nieuwe toplimousine LS 500h als de premium coupé LC 500h in de exclusieve kleur Structural Blue maken hun Nederlandse publieksdebuut.

De Lexus LS is de auto waarmee het voor Lexus in 1989 allemaal begon. Een sedan in de topklasse van de markt die de concurrentie direct op scherp zette. De LS is synoniem aan maximaal comfort, ultieme luxe en puur Craftsmanship. De op Masters of LXRY gepresenteerde vijfde generatie van Lexus’ luxury limousine voegt hier een gedurfd design, een uiterst omvangrijke veiligheidsuitrusting en meer rijdynamiek aan toe. Uitgerust met een state-of-the-art Multi Stage Hybrid aandrijflijn met 3,5-liter V6-benzinemotor en twee krachtige elektromotoren zet de LS opnieuw de toon.

Bijzondere laktechnologie Lexus

Is de reguliere Lexus LC 500h al een oogverblindende hybride sportcoupé, de op Masters of LXRY getoonde Structural Blue Edition maakt zo mogelijk nog meer indruk. Deze gelimiteerde uitvoering steelt de show met zijn unieke laktechnologie die geïnspireerd is op de blauwe, subtropische Morpho-vlinder. 

De kleur is super-intens. Het lakproces is zo delicaat dat per dag slechts twee exemplaren van de LC Structural Blue Edition geproduceerd kunnen worden.

Masters of LXRY vindt dit jaar plaats op 8, 9 en 10 december in RAI Amsterdam.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie