TUMI opent eerste flagshipstore in Amsterdam

TUMI opent eerste flagshipstore in Amsterdam

Redactie Baaz

TUMI, het toonaangevende merk voor premium reis- en lifestyleproducten, heeft vandaag met trots de opening aangekondigd van zijn nieuwe flagshipstore in de prestigieuze PC Hooftstraat in Amsterdam. De uitbreiding naar deze iconische winkelbestemming markeert een belangrijke mijlpaal voor het merk en belooft een unieke winkelervaring voor klanten in Nederland en daarbuiten.

Met zijn kenmerkende assortiment van hoogwaardige koffers, reisaccessoires, tassen en technologische gadgets, heeft TUMI wereldwijd een reputatie opgebouwd als hét merk voor reizigers die streven naar zowel stijl als functionaliteit. De nieuwe flagshipstore in Amsterdam belooft deze erfenis voort te zetten door een prachtig ontworpen ruimte te bieden waar klanten kunnen genieten van een zorgvuldig samengestelde collectie van TUMI's meest populaire producten.

De locatie van de winkel in de PC Hooftstraat, een van de meest exclusieve winkelstraten van Amsterdam, weerspiegelt de voortdurende toewijding van TUMI aan het leveren van een eersteklas winkelervaring aan zijn klanten. Met zijn chique ambiance en onberispelijke service zal de nieuwe flagshipstore een bestemming worden voor zowel lokale bewoners als internationale bezoekers die op zoek zijn naar hoogwaardige reis- en lifestyleproducten.

Wat TUMI bijzonder maakt, is de diversiteit aan klanten wat het merk aantrekt. Van zakenlui tot dj's en atleten, TUMI bedient een breed scala aan consumenten die allemaal streven naar dezelfde combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid die het merk belichaamt. "We zijn verheugd om onze aanwezigheid in Nederland uit te breiden met de opening van onze nieuwe flagshipstore in Amsterdam," aldus Christoph Bonte, General Manager Benelux bij TUMI. "De PC Hooftstraat is een iconische bestemming die perfect past bij de esthetiek en het premium karakter van ons merk. We kijken ernaar uit om onze diverse klantenkring te verwelkomen in deze prachtige nieuwe ruimte en hen de TUMI-ervaring te bieden waar we zo bekend om staan." aldus Christoph.

De nieuwe TUMI flagshipstore in Amsterdam is vanaf vandaag geopend in de Pieter Cornelisz Hooftstraat 17A. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie