Trend Micro lanceert SaaS-beveiligingsplatform SecureCloud

Redactie Baaz
Trend Micro, leverancier van beveiligingsoplossingen, introduceert SecureCloud, een compleet beveiligingsplatform dat op Software-as-a-Service-basis (SaaS) wordt aangeboden.

Het bedrijf biedt kleine, middelgrote en enterprise-klanten hiermee een laagdrempelig aanbod van oplossingen voor de bescherming tegen bedreigingen.

De drie dimensies van het SecureCloud-beveiligingsplatform vormen samen een complete SaaS-oplossing. Allereerst omvat het aanbod een beveiligingsbeleid voor alle gebruikerstypes, dat via een webconsole te beheren is. Daarnaast beschermt SecureCloud tegen internet- en e-mailbedreigingen met onder andere webreputatie-, anti-malware- en contentbeveiliging. Een aantal diensten die op alle infrastructuurlagen - van gateway tot en met desktop - bescherming bieden, vormt de derde dimensie.

De oplossingen binnen SecureCloud komen tegemoet aan de uiteenlopende behoeftes van bedrijven van elke omvang. Enterprise-klanten besteden steeds vaker specifieke elementen van hun beveiliging uit, waaronder e-mailbescherming. Hiermee maken ze IT-medewerkers vrij om zich te richten op productiever projecten. Kleine ondernemingen hebben moeite om de vele losstaande beveiligingsoplossingen te beheren en hebben behoefte aan n eenvoudig te gebruiken webconsole voor het beheer daarvan. SecureCloud biedt die mogelijkheid en is uit te breiden met extra diensten als de organisatie groeit of eisen veranderen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie