Transformeer de ROI van je bedrijf met dit inspirerende cadeau

Transformeer de ROI van je bedrijf met dit inspirerende cadeau

Redactie Baaz

Als ondernemer weet je dat het succes van je bedrijf mede afhangt van loyale medewerkers die bereid zijn hun persoonlijke doelen opzij te zetten voor het grotere geheel. Je weet ook dat de inzet en prestaties van eenieder nogal kan verschillen. Stel je nu eens voor hoe geweldig het zou zijn als al jouw teamleden functioneren op de toppen van hun kunnen, waardoor jouw bedrijf de topresultaten behaalt waar je naar streeft.

You know what? It’s possible.

Met een relatief kleine investering geef je de ROI van je bedrijf een positieve swing. Doe je medewerkers het boek ‘Fuck it, you can have it all’ cadeau. In dit boek beschrijft Wouter Kleinsman, de leading no-nonsensecoach van Nederland, in vijf hoofdstukken hoe je van een bovengemiddelde versie transformeert naar de meest onbegrensde, exceptionele en onverslaanbare versie van jezelf. 

Ontketen Succes en Groei in Jouw Team

Gun dit aan iedereen in jouw team. Breng 'Fuck it, you can have it all' letterlijk in de praktijk en bied ook anderen de kans om een eindeloos verhaal van voortdurend succes en groei te ervaren. Daarom hebben we an offer you can’t refuse: bestel minimaal 75 boeken en Wouter verzorgt een exclusieve plenaire online-training voor de ontvangers van het boek. Meer exemplaren bestellen mag natuurlijk ook.

75 – 200 boeken - exclusieve online-training van 45 minuten 

201 – 500 boeken - exclusieve online-training van 60 minuten

> 500 boeken - exclusieve online-training van 90 minuten

 

Bestel nu via: fuckit.wouterkleinsman.nl/baaz

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie