Totaljobs.nl wint internationale award

Redactie Baaz
Vacaturesite totaljobs.nl heeft gisteravond tijdens de derde OnRec Awards in Londen de Innovative Online Marketing Award gewonnen met de inzending van CLICK! de online carrirebeurs 2006.

De zes andere genomineerden in de categorie waren Monster.co.uk (de Engelse Monsterboard.nl), jobs.telegraph.co.uk, CareerJunction.co.za, Timesjobs.com, Jobsontheweb Limited enLocalRecruit.co.uk.

De CLICK! beurs biedt bijna afgestudeerde studenten en kandidaten met 0-4 jaar werkervaring alsook werkgevers de gelegenheid om elkaar online te ontmoeten. Het belangrijkste voordeel van deze tweede online carrirebeurs ten opzichte van traditionele beurzen is dat CLICK! op elk gewenst moment en op elke locatie gratis bezocht kan worden. Daarnaast sluit de beurs aan op de trend dat werving en selectie hoofdzakelijk online plaatsvindt. Kandidaten kunnen onder meer met werkgevers chatten, bedrijfsvideo's bekijken en online solliciteren. Voor werkgevers biedt de beurs ook meer mogelijkheden. Zo kunnen zij via online tests al een grondige voorselectie van kandidaten te maken.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie