Topondernemers aan het woord in 'Kijken in de ziel'
Is het terecht dat topmanagers steeds vaker worden beschouwd als gewetenloze graaiers?

Topondernemers aan het woord in 'Kijken in de ziel'

Redactie Baaz

De komende zes weken worden elf top ondernemers door Coen Verbraak aan de tand gevoeld in het bekroonde NTR-programma 'Kijken in de ziel'. Gespreksonderwerp: hun vak én zichzelf.

Het programma 'Kijken in de ziel' boekte eerder al groot succes met series over psychiaters (bekroond met de Zilveren Nipkowschijf), voetbaltrainers, advocaten, politici en artsen. Sinds 22 juli is er een nieuwe programmareeks gestart die volledig in het teken staat van toonaangevende ondernemers.

De eerste aflevering (hieronder terug te kijken) kwamen vragen als 'wanneer ben je een ondernemer?' en ' wat maakt een ondernemer een topondernemer?' aan bod. De komende vijf uitzendingen zal Coen Verbraak zijn interviewkandidaten confronteren met vragen als: Wat zijn de dilemma's waar ondernemers mee te maken krijgen? Hebben bonussen werkelijk een prikkelend effect? Is het terecht dat topmanagers steeds vaker worden beschouwd als gewetenloze graaiers? En hoe gaan we de crisis nou het beste te lijf?

In beeld

De deelnemende topondernemers zijn Jeroen van der Veer, Hans Wijers, Thecla Bodewes, Atilay Uslu, Ben Mandemakers, Marlies van Wijhe, Sylvia Tóth, Ronald van Zetten, Harold Goddijn, Duncan Stutterheim en Rijkman Groenink.

Informatie

De serie wordt de komende vijf weken nog elke maandagavond om 20.30 uur uitgezonden door NTR op Nederland 2. De herhalingen zijn elke donderdag om 13.20 uur op dezelfde zender te zien en online terug te kijken.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie