Top 5 zakelijke smartphones onder de 450 euro exclusief btw

Redactie Baaz
Je wilt als ondernemer natuurlijk een betrouwbare smartphone. Vaak eindig je dan bij dure premium vlaggenschepen van Samsung of Apple. Toch zijn er aantrekkelijke zakelijke smartphones beschikbaar in 2018 die je direct kun afschrijven. Dit zijn vijf zakelijke telefoons waarvan de prijs onder de 450 euro exclusief btw blijft.

Kleine bedrijfsmiddelen worden door de Belastingdienst niet gezien als investering en mogen in een keer worden afgeschreven. De voorwaarde is wel dat de ondernemer niet meer dan 450 euro betaalt. Voor de gemiddelde ZZP'er en beginnende ondernemer is het wel zo prettig om de kosten van een nieuwe smartphone in één keer af te schrijven en daarom zetten de telefoonspecialisten van Telefoon.nl de beste opties voor je op een rij. In deze prijscategorie kom je al snel bij merken zoals OnePlus en Honor. Toch zijn er bij de populaire merken zoals Samsung, Sony en Apple ook uitstekende opties vindbaar.

1. Samsung Galaxy S8

De absolute nummer éen smartphone fabrikant in de wereld is Samsung. Het merk maakt al jaren betrouwbare en high tech smartphones. Samsung lanceerde de Samsung Galaxy S8 in 2017. De telefoon heeft een schitterend ontwerp en een moderne look. Het grote 5,8 inch Super AMOLED beeldscherm is ideaal voor multitasken en browsen. De krachtbron is een snelle Exynos 8895 processor met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslagruimte. Met de 12 megapixel hoofdcamera maak je de mooiste foto’s en ook de 8 megapixel selfie camera behoort tot de top in de smartphone branche. Via de speciale Samsung Desktop Experience (DEX) koppel je de telefoon eenvoudig aan een beeldscherm en tover je de telefoon om tot computer. De Samsung Galaxy S8 is een uitstekende zakelijke smartphone.

2. Huawei P10 Plus

Huawei ontwikkelt uitstekende smartphones voor een aantrekkelijke prijs. De Huawei P10 Plus is het vlaggenschip van 2017 en een echte zakelijke smartphone. Het toestel heeft een groot 5,5 inch Quad HD beeldscherm. Het Chinese merk werkte voor de dual hoofdcamera’s samen met Leica en het resultaat is een 12 megapixel en 20 megapixel camera duo. Je krijgt daarmee een dijk aan opties zodat je prachtige beelden kunt schieten. De krachtbron van het toestel is een snelle Kirin 960 processor met 4 tot 6 GB aan werkgeheugen. De zakelijke Huawei P10 Plus is een flink toestel en beschikt over een 3.750 mAh accu. Deze accu verzorgt een accuduur van 1 tot 2 dagen afhankelijk van gebruik. 

3. iPhone 6S Plus

Voor de zakelijke Apple fans is er natuurlijk ook een goed alternatief met de iPhone 6S Plus. Deze zakelijke smartphone is al wat ouder dan de rest maar de gemiddelde Apple gaat dan ook veel langer mee. De iPhone 6S Plus heeft een lekker groot 5,5 inch Retina beeldscherm en wordt aangedreven door de A9 processor van Apple. De smartphone heeft daarbij 2 GB aan werkgeheugen en met die combinatie kan het werkelijke iedere app aan. Het iOS besturingssysteem is zeer gebruiksvriendelijke en ook eenvoudig te koppelen aan andere Apple producten. De camera’s van de iPhone 6S Plus maken scherpe en heldere foto’s en de telefoon heeft als laatste Apple iPhone nog een 3,5 mm koptelefoon.

4. OnePlus 6

Het is misschien een vreemde eend in de ‘zakelijke’ bijt, maar de OnePlus 6 is wel degelijk een uitstekende smartphone voor de ZZP-er of zakenman en –vrouw. Dit razend snelle toestel is voorzien van een groot 6,28 inch AMOLED beeldscherm dat tot de beste in de smartphone wereld behoort. Binnen de sterke glazen behuizing brult de krachtigste Android processor van dit moment. Het is de Snapdragon 845 processor van Qualcomm met 6 tot 8 GB aan werkgeheugen. Hiermee is dit misschien wel de allersnelste smartphone van dit moment. De camera’s van dit goedkope zakelijke vlaggenschip bestaan uit een 16 megapixel en 20 megapixel duo met 16 megapixel selfie camera. OnePlus is een hip merk dat snelle smartphone maakt met een gebruiksvriendelijke besturing. De toestellen bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en daarom is de OnePlus 6 een slimme keuze als zakelijke smartphone.

5. Motorola Moto Z2 Force

Een andere zakelijke smartphone is de Motorola Moto Z2 Force. Het vlaggenschip van Motorola uit 2017 is net zoals zijn voorganger modulair. Je kunt het dan ook omtoveren tot een bescheiden beamer of semi professionele Hasselblad camera. Het Motorola vlaggenschip biedt daarnaast een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De zakelijke Motorola Moto Z2 Force heeft een groot 5,5 inch AMOLED beeldscherm. Bestanden zijn veilig achter de razend snelle vingerafdrukscanner onder dit beeldscherm. Het toestel beschikt over een krachtige Snapdragon 835 processor met 6 GB aan werkgeheugen. De flinke camera heuvel herbergt een dual 12 megapixel hoofdcamera met phase detection en laser autofocus. Je maakt hiermee razend snel de mooiste foto’s. Dankzij de magnetische achterkant en connector kun je de telefoon koppelen aan verschillende Motorola Mods. 
 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie