TomTom onthult nieuwe TomTom ONE en TomTom XL serie

Redactie Baaz
TomTom heeft vandaag de nieuw ontworpen TomTom One en XL serie aangekondigt, met een gentegreerde opvouwbare autohouder.

De autohouder die op de huidige generatie TomTom's zit is een prima reden om geen TomTom te kopen: de houder valt of om het kwartier van de ruit af of u krijgt hem alleen met brute kracht weer los. Goed nieuws dus dat TomTom een nieuwe autohouder heeft ontwikkeld. De ontwerpers hebben goed naar de gebruikers geluisterd en een houder bedacht die u in het navigatiekastje zelf kunt opvouwen. Volgens TomTom is het geheel compact genoeg om in uw borstzak mee te nemen. Voortaan n ding minder om mee te slepen. Een mooi innovatie!

Helder
TomTom staat bekend om de kwaliteit van de gesproken instructies. Dat wil het bedrijf ook zou houden, want voor de nieuwe serie is het audiosysteem volledig herzien, om zelfs boven autoradio en blrende kinderen op de achterbank uit te komen.
De TomTom ONE krijgt een 3,5-inch aanraakscherm ( 199), wie liever een maatje groter heeft kan de XL met 4,3-inch scherm kopen ( 279).

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie