Teufel lanceert met SUPREME IN de perfecte in-ear headset

Teufel lanceert met SUPREME IN de perfecte in-ear headset

Redactie Baaz
Binnen de familie van koptelefoons komt Teufel met de SUPREME IN, een lichte, comfortabele (en kleurrijke) earbuds die stevig in het oor zitten. De SUPREME IN is een ideale partner voor ondernemers die, in de lunchbreak of na een dag werken, willen hardlopen of tijdens een stevige workout graag naar muziek of een (zakelijke) podcast willen luisteren.

Licht, kleurrijk en praktisch

De SUPREME IN die slechts 18 gram weegt, is te verkrijgen in zes kleuren. Dankzij ingebouwde magneten kunnen de earbuds elkaar worden vastgeklikt en zodoende om de nek worden gedragen en pauzeert de afspeelfunctie automatisch. Omdat iedere oor anders van vorm is, worden twee paar siliconen adapters meegeleverd.

Handige functies voor dagelijks gebruik

Gebruikers kunnen de spraakassistent (Google of Siri) oproepen en zo zakelijke telefoongesprekken aannemen (en beëindigen). De cvC-technologie van Qualcomm onderdrukt op slimme wijze het achtergrondgeluid en echo’s voor optimaal verstaanbare gesprekken tijdens het telefoneren. Op deze manier geef je een professioneel visitekaartje af wanneer een zakelijk gesprek moet worden gevoerd.

Prijs en beschikbaarheid

De SUPREME IN is verkrijgbaar in de kleuren Night Black, Ivy Green, Space Blue, Moon Gray, Sand White en Pale Gold via www.teufelaudio.nl) voor een prijs van 119,99 euro. Bij de earbuds worden twee paar siliconen adapters in verschillende formaten en in dezelfde kleur als de SUPREME IN meegeleverd, samen met een reisetui en oplaadkabel.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie