Tech-startup RevenYOU start competitie voor ontwikkeling beste algoritme

Tech-startup RevenYOU start competitie voor ontwikkeling beste algoritme

Redactie Baaz

Recent is het startsein gegeven voor de RevenYOU League. Een competitie die een half jaar zal duren met als opdracht: ‘Ontwikkel het beste algoritme’.

Al meer dan 3.000 ontwikkelaars, traders en data scientists, wereldwijd, hebben zich inmiddels ingeschreven voor deze unieke race.

RevenYOU League

Voor het handelsplatform van RevenYOU zijn de ontwikkelaars van groot belang. Zij zorgen ervoor dat het open-source platform gevuld gaat worden met alle mogelijke algoritmes om de beste ROI’s voor investeerders te behalen. Om deze ontwikkelaars te werven en kennis te laten maken met RevenYOU hebben wij deze competitie ontwikkeld. Gedurende een half jaar zal er elke twee weken live worden uitgezonden vanuit de studio’s in Rotterdam. Tijdens deze uitzending zullen de tussenstanden worden besproken en worden er diverse tip&tricks gegeven. 

Passend bij het internationale van de organisatie komen ook de ontwikkelaars van over de hele wereld. Variërend van Bangladesh, Pakistan, Kenia, Kameroen, Zuid Amerika, Nederland, Polen, Rusland en nog veel meer. RevenYOU is niet voor één land, niet voor één continent en niet voor één cultuur. RevenYOU is voor iedereen, dus ook voor YOU. Inschrijvingen lopen tot en met 6 augustus, dus de lijnen staan nog open. 

We willen de wereld veranderen

De app RevenYOU is een open-source platform waar beleggers en particulieren elkaar kunnen vinden, zonder tussenkomst van banken of andere financiële instellingen. Het voordeel daarvan zie je terug in de verdiensten. Zowel voor de particulier als de quant zijn er vele malen hogere verdiensten te maken. 

'Zo zorgen we ervoor dat ook de minder rijke mensen kunnen profiteren van hogere ROI’s', aldus Michiel Stokman, één van de oprichters van RevenYOU. 'Vanaf 25 dollar én via je smartphone kan er al belegd worden via de app van RevenYOU.' De app komt in februari 2019 live.

RevenYOU

RevenYOU is opgericht door drie mannen uit Nederland; Colin Groos, Michiel Stokman en Stefan Beijen. Gevestigd in Zug in Zwitserland met het hoofdkantoor in Nederland. Er is gekozen voor de Zwitserse vestigingsplaats omdat dit land het meest progressief is voor startups in de cryptowereld, samen met een heldere financiële onderbouwing. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie