TEAM LEWIS Foundation ondersteunt wereldwijd ruim 1.500 goede doelen

TEAM LEWIS Foundation ondersteunt wereldwijd ruim 1.500 goede doelen

Redactie Baaz

TEAM LEWIS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt op het gebied van liefdadigheidsdonaties. Het bureau heeft sinds de oprichting van de TEAM LEWIS Foundation in 2021 ruim 1.500 goede doelen wereldwijd gesteund. In de afgelopen drie jaar doneerde de Foundation miljoenen euro's en stelden medewerkers hun tijd en expertise ter beschikking aan deze goede doelen.

Het unieke programma van de TEAM LEWIS Foundation moedigt medewerkers wereldwijd aan om vanuit de stichting elk jaar 1.000 euro te doneren aan een goed doel naar keuze. Telkens wanneer medewerkers dit doen, ontvangen zij ook nog een persoonlijke bonus. Naast deze financiële steun ontwikkelt TEAM LEWIS ook belangeloos marketingcampagnes die deze goede doelen helpen om hun naamsbekendheid te vergroten en sponsoren te werven.

In 2023 bracht de TEAM LEWIS Foundation tweehonderd goede doelen samen via een reeks evenementen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Tijdens deze evenementen werden kennis en succesverhalen uitgewisseld en uitdagingen besproken.

Samuel Dean, CEO van de TEAM LEWIS Foundation, zegt: "De charitatieve organisaties die wij namens de TEAM LEWIS Foundation steunen, verdienen alle lof; zij komen op voor hun community en voor een doel waar zij in geloven. Het is een voorrecht om met hen samen te werken. Zij vormen een belangrijke bron van inspiratie voor ons, en voor alle medewerkers van TEAM LEWIS wereldwijd."

Meer weten over de goede doelen van de TEAM LEWIS Foundation? Bekijk de video of het volledige Impact Report 2023 hier.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie