TCL wint Red Dot Awards: Product Design 2022 voor nieuwste Mini LED TV's en Soundbars

TCL wint Red Dot Awards: Product Design 2022 voor nieuwste Mini LED TV's en Soundbars

Redactie Baaz

TCL Electronics heeft Red Dot Awards ontvangen voor het productontwerp van drie televisies (waaronder twee nieuwe modellen uit de TCL C Series) en twee nieuwe soundbars. Deze gloednieuwe producten zullen op 12 april worden onthuld tijdens TCL's European Multi-Category Product Launch Event.  

Een internationale jury bekroont producten met een uitmuntend design van hoge kwaliteit met de Red Dot. Dit jaar werd het felbegeerde kwaliteitskeurmerk toegekend aan TCL home theater-producten:

TCL, Red Dot Awards, Product Design, award, LED TV, soundbars

TCL's C93 Series en C83 Series leggen de lat hoger voor een stijlvol tv-design. Zowel de bekroonde C93 als de C83 hebben een slank, gestroomlijnd ontwerp waardoor de tv's in elke thuisomgeving passen. Niet alleen als een tv die een meeslepende home entertainment-ervaring biedt, maar ook als onderdeel van het interieur die het aanzicht van elke kamer verrijkt.

Daarnaast is de TCL Mini LED 8K TV X925 PRO voorzien van OD Zero Mini LED die ook is bekroond met een Red Dot voor zijn ultradunne profiel en unieke design. Deze Red Dot Awards benadrukken TCL's streven om de topspeler in de Mini LED TV-sector te worden en connected entertainment te bieden via de beste technologie.

De nieuwste soundbars van TCL, de C935U en P733W, die later dit jaar op de markt komen, zijn onderscheiden bij de Red Dot Awards 2022 als erkenning voor het unieke ontwerp van hun innovatieve akoestische reflectortechnologie.

"TCL is verheugd en vereerd om meerdere Red Dot Awards te ontvangen voor een onderscheidend productontwerp. Met onze ambitie, gemotiveerd door onze nieuwe slogan 'Inspire Greatness', is TCL's missie nog steeds dezelfde - om het leven van mensen makkelijker en slimmer te maken met producten van hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs, waarbij de consument altijd op de eerste plaats komt", aldus Shaoyong Zhang, CEO van TCL Electronics.

De Red Dot Awards zijn een erkenning voor hoogwaardig design. Dit jaar werden de inzendingen uit ongeveer 60 landen door een internationale jury van design professionals beoordeeld op design kwaliteit en mate van innovatie.

Dit is het tweede jaar op rij dat de producten van TCL de Red Dot Awards hebben gewonnen. Een noemenswaardige prestatie mede omdat het merk zich nu op nieuwe markten begeeft en ondertussen onderzoek blijft doen en nieuwe mogelijkheden ontwikkelt voor alle aspecten van het dagelijks leven. Hiermee blijven ze trouw aan Red Dot's motto "Winning is the beginning". TCL zal haar slogan “To Inspire Greatness” blijven nastreven met meer innovatieve producten en geavanceerde technologieën.

Op 12 april geeft TCL een preview van al deze nieuwe bekroonde tv's en soundbars aan het Europese publiek, evenals van de volledige nieuwe line-up Mini LED- en QLED-tv's, soundbars en smart home-apparaten die binnenkort deel zullen uitmaken van het ecosysteem.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie