TCL wint de 2023 Red Dot Award voor Product Design
TCL S64 Series Home Theatre Soundbar

TCL wint de 2023 Red Dot Award voor Product Design

Redactie Baaz

TCL kondigt met trots aan dat de nieuwe TCL S64 Series Home Theatre Soundbar de prestigieuze Red Dot Award voor Product Design 2023 heeft gewonnen. 

De Red Dot award, welke al meer dan 60 jaar bestaat, is een zeer gerenommeerde internationale erkenning en de benchmark voor uitmuntend design. Een internationale jury bekroont producten met een uitmuntend design van hoge kwaliteit met de Red Dot. De TCL S64 Series Home Theatre-serie, bestaat in Nederland uit twee modellen en is ontworpen om in elke leefruimte te passen.

Het prijswinnende geluid van de TCL S64-series

De compacte en krachtige 3.1-kanaals TCL S643W heeft een indrukwekkende klank met dezelfde 70W bas subwoofer voor een indrukwekkend diep geluid. De drie full-range luidsprekers zorgen voor een grotere geluidsuitvoer en de centrale luidsprekers zorgen voor een betere dialoog luisterervaring.

Ook bij de vernuftige 2.1-kanaals TCL S642W zorgen twee surround sound-kanalen en een 60W subwoofer ervoor dat luisteraars kunnen genieten van sterke bassen en een onmiskenbare geluidskwaliteit, veruit superieur aan andere losse soundbars zonder subwoofer.

Alle soundbars van de TCL S64-serie hebben verrassende audioprestaties. Het geluid met de minste vervorming dat voortkomt uit het gecombineerde vermogen van de soundbar, subwoofer en satellietluidsprekers. Meer vermogen en een rijker geluid geven de gebruiker een geweldige ervaring. Het maximale audiovermogen van de S643W en S642W is respectievelijk 240W en 200W, dit betekent dat deze ideaal zijn voor gebruik in grotere ruimtes.
TCL S64 Series Home Theatre Soundbar

Indrukwekkende audiofuncties ontmoeten slimme connectiviteit

Alle modellen in de TCL S64 Home Theatre-serie zijn uitgerust met Dolby Audio - gecertificeerde verbeterde geluidsweergave die een meerkanaals audio-ervaring biedt. Deze soundbars leveren kristalheldere, gemakkelijk te horen stemmen, scherpe details en realistische surround sound en zijn de perfecte aanvulling op elke televisie, zodat gebruikers het maximale uit hun entertainment set-up kunnen halen.

De TCL S64 Home Theatre-serie wordt ook geleverd met DTS Virtual:X, een audio codec die is ontworpen om een gevoel van multidimensionale ruimte te bieden. Dit 3D-geluidseffect omhult gebruikers zodat het geluid van boven, naast en achter de luisteraar lijkt te komen, wat een totaalervaring in elke kamer oplevert.

Voor een dieper en rijker geluid stelt de Bass Boost-functie, de subwoofer in staat om met één klik een sterker basgeluid uit te zenden, wat betekent dat hij onmiddellijk het maximale uitgangsvermogen kan bereiken voor het ultieme dramatische effect.

Alle TCL S64 Home Theatre soundbars worden geleverd met zes speciale geluidsmodi die geschikt zijn voor verschillende kijk- en luisterscenario's. Gebruikers kunnen kiezen uit standaard, film, muziek, sport, spraak en game modus voor optimale ervaringen. Daarbij worden de modellen geleverd met naadloze verbindingsmogelijkheden voor extra gemak, Bluetooth 5.3 draadloze muziek (de hoogste Bluetooth-versie op de markt voor verbeterde connectiviteit en efficiëntie) en Voice Assistant.

Vanaf de zomer beschikbaar

De nieuwe soundbars zullen in Nederland onder andere bij Bol.com en Mediamarkt in de loop van de zomer beschikbaar zijn. De adviesprijs voor TCL S643W is dit €169,- en voor de TCL S642W is €139,-.

Lees hier meer over: Gear en Gadgets

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie