TAF lanceert AOV voor ondernemers

TAF lanceert AOV voor ondernemers

Redactie Baaz

TAF Verzekeringen komt met een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers. De TAF InkomenZeker AOV biedt zelfstandigen veel keuzemogelijkheden voor een verzekering op maat, tegen een scherpe prijs. Het inkomen van de ondernemer wordt eenvoudig op digitale en onafhankelijke wijze vastgesteld.

TAF ziet dat er in de markt veel behoefte is aan flexibele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die het inkomen van ondernemers beschermen. “Veel ondernemers zijn hier momenteel niet tegen verzekerd, omdat ze het te duur vinden of omdat ze denken dat hen toch niets overkomt”, aldus Michiel Meijer, commercieel directeur bij TAF. “Met deze nieuwe AOV heeft de adviseur meer keuze om de klant een passend aanbod te doen, in de vorm van maatwerk tegen een scherpe prijs. Hiermee hopen wij de hardwerkende ondernemer te overtuigen dit belangrijke vangnet te overwegen.”

Onafhankelijke en digitaal vastgestelde inkomensverklaring

De AOV heeft veel keuzemogelijkheden. Ondernemers kunnen hun eigen risicoperiode en uitkeringsduur kiezen. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om zich te verzekeren tot de AOW-leeftijd, zonder dat de polis aangepast hoeft te worden als deze leeftijd stijgt tot uiterlijk zeventig jaar.  Deze meestijgende einddatum van de verzekering is uniek. Psychische klachten kunnen naar keuze wel of niet worden meeverzekerd.

Met de TAF InkomenZeker AOV verzekert de ondernemer tot 85 procent van zijn inkomen met een maximum van 12.500 per maand bruto. Het inkomen wordt onafhankelijk vastgesteld door Raadhuys Tax Legal Accounting. De specialisten stellen het inkomen snel en digitaal vast. Lars Mulder, algemeen directeur bij Raadhuys, is blij met de samenwerking met TAF Verzekeringen. “Samen ontzorgen we adviseurs met deze digitale vaststelling van het inkomen. Bovendien maken we arbeidsongeschiktheidsverzekeringen toegankelijker voor een groeiende groep van hardwerkende ondernemers. Dit is een groep die bij tegenwind wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Het is dan ook fijn dat het intermediair hiermee een flexibele oplossing kan bieden.”

Hulp bij zorg en re-integratie

Alle verzekerden hebben onbeperkt toegang tot de diensten van Royal Doctors, die hen bijstaan met het krijgen van de juiste medische zorg, onafhankelijke second opinion service en wachttijdbemiddeling. Ook als zij op dat moment niet arbeidsongeschikt zijn. Ook biedt TAF hulp bij de re-integratie van arbeidsongeschikten.

lees hier ook:

https://www.winmagpro.nl/avit-en-wingmen-bouwen-aan-springboard-network

https://www.winmagpro.nl/veel-bedrijven-slecht-cyberweerbaar

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie