Synology kondigt AI-camera’s BC500 en TC500 aan
AI-camera’s BC500 en TC500

Synology kondigt AI-camera’s BC500 en TC500 aan

Redactie Baaz

Bullet-camera BC500 vanaf nu beschikbaar, turret-camera TC500 later dit jaar

Synology kondigt de BC500 en TC500 aan: veelzijdige en weersbestendige ‘bullet’- en ‘turret’-camera’s voor slimme bewaking. De Synology BC500 en TC500 beschikken over geavanceerde AI-functies, een uitzonderlijke beeldkwaliteit en naadloze integratie met het videomanagementsysteem Surveillance Station. De BC500 is per direct beschikbaar, de TC500 volgt later dit jaar.

“De BC500 en TC500 zijn uitstekende IP-camera’s voor alle bedrijven en organisaties,” vertelt Lori Hsieh, Productmanager voor Synology Cameras. “In combinatie met Synology Surveillance Station bieden ze een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Van implementatie tot monitoring en archivering van videobeelden; gebruikers krijgen eenvoudig toegang tot geavanceerde functies die te allen tijde voldoen aan hun beveiligingsbehoeften."
Synology kondigt de BC500 en TC500 aan: veelzijdige en weersbestendige ‘bullet’- en ‘turret’-camera’s voor slimme bewaking. De Synology BC500 en TC500 beschikken over geavanceerde AI-functies, een uitzonderlijke beeldkwaliteit en naadloze integratie met h
De BC500 (links) heeft een ‘bullet’-vorm die uitermate geschikt is voor buiten, terwijl de TC500 (rechts) aan het plafond wordt gemonteerd en ideaal is voor gebruik binnen

 

Weersbestendige IP-camera’s voor haarscherpe beelden, dag en nacht

De BC500 en TC500 hebben sensors van 5 megapixel die opnemen met een resolutie van 2880x1620 bij 30 frames per seconde (FPS), met een horizontale kijkhoek van 110° voor gedetailleerde, vloeiende videobeelden met brede gebiedsdekking. Met hun IP67-klasse voor stof- en waterbestendigheid, een nachtzicht tot wel 30 meter en de HDR-techniek met meerdere belichtingen zijn beide camera’s geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze stellen gebruikers in staat om op elk moment van de dag gangen en hallen te bewaken, maar ook grote open ruimtes zoals magazijnen en parkeerplaatsen en diverse omgevingen zoals musea.

Cameragebaseerde AI voor slimme bewaking
AI-camera’s BC500 en TC500

On-camera AI zorgt voor gegevensbescherming en tijdige, nauwkeurige meldingen

 

De BC500 en TC500 zijn uitgerust met krachtige AI-mogelijkheden die gebruikers voorzien van tijdige en nauwkeurige meldingen, zodat ze sneller kunnen reageren op incidenten. Functies zoals People and Vehicle Detection, Intrusion Detection en Instant Search helpen gebruikers om potentiële bedreigingen beter te herkennen, snel bepaalde gebieden te onderzoeken en relevante videobeelden op te zoeken en terug te halen.

Ontworpen voor Surveillance Station, geen apparaatlicenties nodig

De BC500 en TC500 zijn ontworpen voor naadloze integratie met Surveillance Station. Alle cameraconfiguratie- en netwerkinstellingen kunnen rechtstreeks in de Synology NAS-gehoste omgeving worden beheerd. Bovendien hoeven er voor Synology-camera’s geen Surveillance Station-apparaatlicenties worden gekocht of geactiveerd. Dit stroomlijnt het installatieproces, maakt een eenvoudige integratie mogelijk en verlaagt de kosten voor implementatie.

Een betrouwbare en veilige bewakingsoplossing

De nieuwe Synology-camera’s beschikken over edge-opslag voor failover, wat betekent dat ze blijven opnemen als er verbindingsproblemen zijn. Eenvoudige firmware-updates met configureerbare schema’s helpen beheerders om deze camera’s up-to-date te houden met de nieuwste beveiligingspatches, terwijl ondersteuning voor HTTPS en SRTP de veiligheid en privacy waarborgt door versleuteling van video- en datastromen.

AI-camera’s BC500 en TC500
Zowel de BC500 als TC500 is NDAA- en TAA-conform

De BC500 en TC500 zijn NDAA- en TAA-conform, wat betekent dat ze voldoen aan de standaarden en veiligheidsvereisten voor inkoop door de Amerikaanse federale overheid en een veilige keuze zijn voor installateurs van bewakingsinstallaties en integrators van beveiligingssystemen.

De nieuwe Synology BC500 en TC500 camera’s in het kort:

 • AI-functies voor inbraakdetectie en detectie van personen en voertuigen
 • Instant Search helpt om belangrijke gebeurtenissen sneller terug te vinden
 • 5 MP bij 30 FPS
 • Substreaming tot 1080p bij 15 FPS
 • Brede horizontale kijkhoek van 110°
 • IK10-klasse voor stootvastheid (TC500)
 • Ondersteuning van schema’s voor automatische firmware-updates
 • Cameraconfiguratie rechtstreeks in Surveillance Station
 • Geen aankoop of activering van apparaatlicenties nodig
 • Conform de Amerikaanse NDAA en TAA
 • 3 jaar hardwaregarantie

Beschikbaarheid BC500 en TC500

De Synology BC500 is vanaf vandaag verkrijgbaar in een beperkt aantal regio’s, waaronder de Benelux. De TC500 is naar verwachting vanaf juni 2023 verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar https://www.synology.com/products/camera-500

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie