Suzuki presenteert de nieuwe generatie Vitara

Redactie Baaz
Suzuki geeft de eerste foto's en video vrij van de nieuwe Suzuki Vitara. De compacte SUV heeft een nieuw design gekregen.

Dankzij de nieuwe grille oogt de Vitara van voren krachtiger. Aan de achterzijde vallen vooral de gewijzigde achterlichtunits op. Naar verwachting staat de nieuwe Vitara vanaf eind oktober bij de Suzuki-dealer.

Keuze uit twee monitoren

Suzuki heeft behalve het exterieur van de Vitara ook het interieur opgefrist. Tussen de snelheidsmeter en toerenteller van het instrumentarium bevindt zich een nieuw informatiedisplay in kleur. Suzuki levert de nieuwe Vitara met de keuze uit twee motoren waaronder de reeds bekende 1,4-liter Boosterjet-benzinemotor met turbo. 

Naar wens is de nieuwe Vitara uit te rusten met Suzuki AllGrip vierwielaandrijving. Dit maakt de Vitara tot de perfecte metgezel voor een middelzware caravan. 

Vier uitrustingsniveaus 

Suzuki biedt de compacte maar vanbinnen ruime Vitara aan met de keuze uit vier nieuwe uitrustingsniveaus en twee nieuwe exterieurkleuren. Meer details over de motoren en uitrusting maakt Suzuki later bekend, evenals de prijzen. 

De nieuwe Suzuki Vitara maakt in oktober zijn publieksdebuut op de Paris Motor Show (4-14 oktober). 


 
afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie