Strato biedt webwinkeliers goedkopere betaalmethode

Redactie Baaz
Strato heeft zijn webshoppakketten voorzien van een nieuwe, wereldwijde betaalmethode via Moneybookers. Hiermee betalen STRATO-webwinkeliers nog slechts 49 eurocent per iDEAL-betaling en geen installatiekosten.

Ook bij andere betaalmethoden, zoals creditcard en Maestro, is Moneybookers volgens Strato voordelig. Bovendien kunnen webwinkels hun klanten een veilige betaalomgeving aanbieden en kiezen ze zelf de betaalvaluta. Het enige dat ze hiervoor hoeven te doen, is een gratis Moneybookers-account aanmaken.

Consumenten betalen op internet steeds vaker met iDEAL. Dat blijkt uit recent onderzoek van De Nederlandsche Bank (DNB). In 2007 verdrievoudigde het aantal transacties tot bijna vijftien miljoen. Over het algemeen bieden webwinkels in Nederland vier betaalmethoden aan, zegt Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org. iDEAL is veruit de meest populaire betaalmethode: 85 procent van de Thuiswinkel.org-leden accepteert iDEAL-betalingen. Het afhandelen van betalingen vergt voor webwinkeliers een grote investering in geld en tijd. Met Moneybookers kunnen STRATO-webwinkeliers nu makkelijk en snel een account aanmaken en betalen ze alleen voor de transacties ideaal voor startende webwinkels.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie