Startup Swapfiets al flink in het juiste zadel

Startup Swapfiets al flink in het juiste zadel

Redactie Baaz

De startup Swapfiets kent een klassiek ontstaan. Een groepje vrienden die een goed idee hebben en dat gaan uitproberen.

Dat idee? Voor een vast bedrag per maand krijgt de gebruiker een Swapfiets en de startup zorgt ervoor dat je Swapfiets het altijd doet.

Het bleek een succesvol concept. Na een periode van zelf fietsen opknappen is Swapfiets op het punt gekomen dat het een eigen fiets heeft ontworpen en dat de service naar steeds meer steden gaat.

Op alle fietsen wordt de iconische blauwe voorband gemonteerd. Zo blijft het altijd duidelijk welke fietsen van Swapfiets zijn en wie er allemaal bij de familie horen.

De methode Swapfiets

Hoe het werkt? Meld je aan en je krijgt een fiets met de blauwe voorband. Is je fiets stuk of heb je een lekke band? Neem contact op en Swapfiets maakt direct een afspraak om de fiets te maken. Dat gebeurt binnen 12 uur. Mocht Swapfiets de fiets niet direct kunnen maken, dan swapt men de defecte fiets voor een werkende.

Alles wat Swapfiets doet, doen ze op een geheel eigen manier met een eigen tone of voice, tot aan betalingsherinneringen aan toe. Dat maakt Swapfiets tot een bedrijf met een geheel eigen gezicht en klantvriendelijk bovendien.

Swapfiets is momenteel actief in de steden Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie