Startup Abel blijft en viert dat 24/7 tijdens ADE

Startup Abel blijft en viert dat 24/7 tijdens ADE

Redactie Baaz

Na een succesvolle pilotperiode continueert vervoersservice en startup Abel haar service in 2017 en breidt service verder uit.

De vervoersservice Abel kreeg aan het begin van 2016 van investeerder Transdev een jaar om zichzelf te bewijzen. In de afgelopen periode heeft Abel zich weten te positioneren als een gevestigde speler op de Amsterdamse taximarkt, met ruim 20.000 klanten die met Abel reizen. 

Afgelopen maanden heeft Abel diverse service-uitbreidingen doorgevoerd om nóg beter aan de wensen van de passagiers te kunnen voldoen. Daarnaast wordt momenteel gewerkt om de technologie van Abel ook internationaal toe te passen. 

David Baars, de initiatiefnemer van Abel: 'Deze uitbreiding naar het buitenland bevestigt onze game-changing aanpak. Met Abel willen wij het deur-tot-deurvervoer betaalbaarder, duurzamer en socialer maken. Wij zijn erg tevreden met de vraag naar onze service, maar wij blijven onszelf uitdagen en ernaar streven continue onze service te blijven optimaliseren.'

Abel zal zich blijven ontwikkelen in de toekomst; zo komt er een pilot met franchisenemer chauffeurs en zullen er op korte termijn ook mogelijkheden worden verkend voor de introductie van Abel op de zakelijke markt. 

Abel viert succes tijdens ADE

Tijdens het Amsterdam Dance Event dat momenteel plaatsvindt, viert Abel haar succes samen mét Amsterdam, door haar service 24/7 aan te bieden. De actie is tijdelijk en om de actie extra kracht bij te zetten heeft Abel een activatie in het leven geroepen: de Abel Backseat Booth, Op de achterbank beleven dagelijks vele mensen bijzondere ervaringen: van het weerzien van een oude bekende, tot het ontmoeten van een nieuwe liefde.

Tijdens ADE zal de booth op verschillende locaties komen te staan en kan iedere ADE-ganger op de nagebouwde, in iconisch Abel Blauwe, ‘backseat’ een eigen originele video opnemen. Door de video te delen op social media met de #onthebackseat maakt men kans op gratis ritten met Abel. 

Over Abel

Abel is een deeltaxiservice, waarbij je een stoel boekt in plaats van een hele auto. Afstand, de gewenste aankomsttijd en het aantal passagiers bepalen de prijs. Samen rijden levert zo alle passagiers een lagere ritprijs op omdat de kosten worden gedeeld. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie