Spotify en BTS vieren 10-jarig bestaan

Spotify en BTS vieren 10-jarig bestaan

Redactie Baaz

Stel je eigen top 5 BTS-nummers samen en deel ze met de wereld

De Koreaanse K-popgroep BTS zette het genre K-pop de afgelopen tien jaar wereldwijd op de kaart. Gedurende deze jaren heeft BTS een zeer fanatieke fanbase opgebouwd, genaamd ARMY. Om het tienjarig bestaan van de groep te vieren heeft BTS samen met Spotify een mobiele ervaring gecreëerd, genaamd ‘My Top 5: BTS Songs’. Het is een interactieve ervaring waar luisteraars hun favoriete BTS-nummers kunnen samenstellen en delen op social media.

Zo krijg je toegang tot de Spotify ‘My Top 5 In-App Experience’:

  • Zorg ervoor dat je mobiele app up-to-date is met de nieuwste versie die beschikbaar is in de App store. 
  • Ga naar https://spotify.com/top5
  • Je krijgt een selectie nummers van BTS te zien waar je vijf favoriete nummers selecteert. Sleep en herschik ze in de visuele weergave om je definitieve lijst te maken.
  • Je ontvangt dan een gepersonaliseerde digitale kaart met je selecties om te delen en te vergelijken op sociale media. Nieuw in deze My Top 5-ervaring is dat je ook een sharecard kunt kiezen die jouw liefde ten opzichte van de BTS-groep specifiek laat zien! (d.w.z. je favoriete groepslid)
De popgroep maakte samen met Spotify een samenstelling van de lijst, waardoor niet alle nummers worden meegenomen in de mobiele ervaring. Het afgelopen vrijdag uitgebrachte nummer ‘It take two’ staat natuurlijk ook in de lijst.

BTS is enthousiast over de nieuwe samenwerking: "Elke stap van onze reis samen was uniek en onze muziek is door de jaren heen mee geëvalueerd. We hopen dat veel mensen genieten van deze nieuwe ervaring met Spotify's My Top 5: BTS Songs en hun favorieten met ons delen."  - BTS.

My top 5: BTS Songs is de volgende versie van deze interactieve Spotify-ervaring na The Weeknd, Kendrick Lamar en ROSALÍA, die een overweldigende respons kregen van fans over de hele wereld.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie