Sitly vindt iedere minuut een babysitter

Sitly vindt iedere minuut een babysitter

Redactie Baaz

Daarmee is Sitly het snelst groeiende oppasplatform in Nederland. Sitly werd in 2012 opgericht door Jules van Bruggen, destijds een jonge vader, met als doel om ouders in staat te stellen op een flexibele manier kinderopvang te regelen waar kinderen thuis zijn in hun vertrouwde omgeving.  

Vind een babysitter in één minuut 

Via de website sitly.nl en via de app van Sitly kunnen ouders een oppas zoeken. Daarbij kunnen ze hun voorkeuren aangeven, zoals ervaring, beschikbaarheid of oppastarief. Via een videochat kunnen ouders en oppassers elkaar beter leren kennen, voordat ze elkaar persoonlijk ontmoeten. Inmiddels is Sitly actief in veertien landen, waaronder Duitsland, Italië, Spanje en Brazilië. Nu de mijlpaal van een conncectie per minuut is bereikt, heeft Sitly een nieuwe doelstelling: een connectie iedere seconde.  

In 2022 was Sitly een van de negen bedrijven die deelnemen aan Batch 8 van het Rise-programma van Techleap.nl. Techleap Rise is een exclusief programma gericht op serieuze tech-spelers in het Nederlandse scale-up ecosysteem.

Lees ook: Eerstgeborene het vaakst een hoge opleiding

Lees ook: Kinderen voor één dag baas van corporate

Is het  vind binnen een minuut een babysitter of vindt binnen een minuut een babysitter
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie