Sijthoff Accountants Academy

Sijthoff Accountants Academy

Redactie Baaz

Sijthoff Media kondigt met trots de naamswijziging aan van NBA Opleidingen naar Sijthoff Accountants Academy, ingaande per 1 juli 2024. Deze verandering onderstreept de ambitie om de beste opleidingen en trainingen voor accountants en finance professionals in Nederland aan te bieden.
 

Sijthoff Accountants Academy is de opleidingspartner voor accountants en finance professionals in Nederland, voortkomend uit NBA Opleidingen. Met een breed scala aan PE-gerichte opleidingen, trainingen en evenementen, helpt de Academy professionals hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden en hun carrière te versterken.

Nathalie Lusink, directeur van Sijthoff Educatie. “We geloven dat we met Sijthoff Accountants Academy een blijvende bijdrage leveren aan de toekomst van het accountantsberoep in Nederland.” “De naamswijziging versterkt onze band met Sijthoff Media en stelt ons in staat om onze klanten beter te ondersteunen.”

Willem Sijthoff, CEO van Sijthoff Media. "Sijthoff Media biedt via merken als Alex van Groningen, Amsterdam Institute of Finance en HR Academy een breed scala aan opleidingen voor professionals in finance en HR,”.“Jaarlijks begeleiden we meer dan 5.000 professionals met ruim 300 programma's.”

Bezoek sijthoffaccountantsacademy voor meer informatie en updates.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie