SharkNinja kondigt David Beckham aan als Global Brand Ambassador voor Ninja Brand

SharkNinja kondigt David Beckham aan als Global Brand Ambassador voor Ninja Brand

Redactie Baaz

SharkNinja, Inc. (NYSE: SN), een wereldwijd productontwerp- en technologiebedrijf, is verheugd aan te kondigen dat David Beckham zijn krachten heeft gebundeld met het merk Ninja als wereldwijde merkambassadeur. Bekend om zijn vaardigheden in de keuken, passie voor koken en toewijding aan uitzonderlijke prestaties, zal Beckham nauw samenwerken met het Ninja-team om bekendheid te creëren voor hun innovatieve en gebruiksvriendelijke apparaten.

De meerjarige samenwerking zal zich richten op een reeks Ninja-producten, aangezien Beckham helpt om de prestatiegerichte benadering van productontwerp van het merk te communiceren naar zijn wereldwijde publiek. Zowel David Beckham als het Ninja-team zullen samenwerken om zinvolle gesprekken over huidige producten te stimuleren en tegelijkertijd productuitbreiding te ondersteunen.

David Beckham zegt over de samenwerking: "Ik vind het heerlijk om thuis in de keuken te zijn en om maaltijden voor mijn gezin te maken, dus ik ben verheugd om samen te werken met Ninja om hun geweldige collectie producten meer bekendheid te geven. Ik kijk ernaar uit om met hun fantastische team samen te werken.”

"We zijn zo trots om samen te werken met David Beckham terwijl we het merk Ninja zowel binnen als buiten het huis blijven uitbreiden en consumenten over de hele wereld bereiken", aldus Mark Barrocas, Chief Executive Officer bij SharkNinja. "David deelt onze toewijding aan prestaties en kwaliteit, legt dezelfde onvoorstelbaar hoge lat als wij en heeft een grote passie voor koken. We zijn zo enthousiast om met hem samen te werken om het Ninja-verhaal tot leven te brengen en ons te helpen onze missie te bevorderen om het leven van mensen over de hele wereld positief te beïnvloeden."

Ga voor meer informatie over Ninja naar www.ninjakitchen.com.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie