SEAT als tweewieler? De FABIKE CUPRA-stadsfiets

SEAT als tweewieler? De FABIKE CUPRA-stadsfiets

Redactie Baaz

CUPRA presenteert de FABIKE CUPRA-stadsfiets. De fiets maakt deel uit van een serie producten die de komende maanden rond het merk wordt gecreëerd. Hiermee toont CUPRA dat het meer is dan een aantrekkelijke automerk alleen.

CUPRA (bekend van SEAT) presenteert FABIKE fiets in de kenmerkende stijl van het nieuwe automerk Voor dit nieuwe project werkt CUPRA samen met FABIKE, een Italiaanse firma met een unieke positie op de fietsenmarkt. 

State-of-the-art-technologie

Het merk combineert state-of-the-art-technologie, de beste materialen, een uniek ontwerp en de voordelen van een high-end racefiets bij het fabriceren van de handgemaakte fietsen. In die zin is CUPRA FABIKE een stadsfiets die zelfs de meest veeleisende wielrenner niet zal teleurstellen.

De FABIKE CUPRA maakt deel uit van een collectie exclusieve producten die CUPRA de komende maanden zal samenstellen. CUPRA werkt daarvoor samen met verschillende studio’s. De collectie weerspiegelt het karakter en de waarden van het nieuwe Spaanse merk. Vakmanschap, passie, hoge kwaliteit en personalisatie zijn de steekwoorden bij de ontwikkeling van de nieuwe CUPRA-producten.

Vier Nederlandse dealers

Net als alle andere fietsen die FABIKE ontwerpt, is de nieuwe FABIKE CUPRA gemaakt met meer dan honderd verschillende onderdelen. De fietsen worden één voor één met de hand gebouwd en het duurt gemiddeld vier uur voor de tweewieler gereed is. Wat de FABIKE CUPRA zo speciaal maakt, 

is de combinatie van wedstrijdsturen, hydraulische schijfremmen, een bijzondere versnelling en zijn frame van koolstofvezel. Deze fiets kan worden gekocht in FABIKE-winkels en is vanaf eind van het jaar ook bij de vier Nederlandse CUPRA-dealers te verkrijgen.
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie