Dennis van Velzen nieuwe operationeel directeur Conclusion AFAS Solutions

Dennis van Velzen nieuwe operationeel directeur Conclusion AFAS Solutions

Redactie Baaz

Conclusion AFAS Solutions (CAS) heeft per 1 mei 2023 Dennis van Velzen aangesteld tot operationeel directeur. Van Velzen werkte hiervoor in diverse managementrollen bij AFAS Software en was daar voor zijn overstap naar Conclusion directeur productontwikkeling. Hij gaat zich richten op de dagelijkse manier van werken, met een sterke focus op medewerkertevredenheid en doorontwikkeling van de dienstverlening. 

Van Velzen heeft zijn hele carrière - vierentwintig jaar - bij AFAS Software gewerkt en brengt vanuit daar zijn expertise, ervaring en netwerk mee. Zijn aanstelling wordt gezien als een investering in de visie van CAS, waarbij het klantbelang altijd voorop staat: eerst de business, dan de techniek.   

directeur

Sebastiaan Leeuwenkamp, directeur bij Conclusion AFAS Solutions: “We willen inspirerend en toonaangevend zijn voor onze medewerkers en klanten. Dennis kan met zijn kennis en ervaring rust brengen in onze processen, en tegelijkertijd onbenut potentieel bij onze medewerkers activeren. Hierdoor kunnen we nog vaker proactief klanten helpen het beste uit AFAS te halen. Zijn uitgebreide ervaring met de software en drive om het beste uit medewerkers te halen, maken van Dennis de ideale operationeel directeur.”

Dennis van Velzen over zijn aanstelling: “Conclusion AFAS Solutions streeft ernaar de beste partner in het AFAS-netwerk te zijn. De ecosysteemgedachte van Conclusion spreekt mij daarom ook zo aan. Want met zoveel deskundigheid onder één dak, kunnen we met onze gezamenlijke dienstverlening de klantverwachtingen écht overtreffen en onze ambitie waarmaken. Ik wil bij CAS mijn kennis, ervaring en netwerk delen en zo onze medewerkers binden, boeien en laten groeien. Want als je klant en medewerkers tevreden zijn, dan volgt het resultaat vanzelf.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie