Scoren met een unieke fiets
Scoren met een unieke fiets

Scoren met een unieke fiets

Redactie Baaz

Bedrijfsfietsen saai? Niet als je er een ludiek tintje aan geeft. Bij VANMOOF denken ze verder dan de toevoeging van een simpel logo of bedrijfsadres alleen.

VANMOOF x Vedett: de échte caféracer!

Voor degenen die in de kroeg ‘de Koers hard maken’ en ‘de sprint aantrekken’ hebben VANMOOF en Vedett letterlijk de ultieme caféracer ontworpen. Terwijl heel België vol hing met affiches en er massaal Vedett biertjes werden verkocht, stonden, hingen of zweefden deze spetterende branded VANMOOFs in de mooiste en hipste cafés van België. Want zeg nou zelf: deze caféracers staan toch perfect in de klassieke fietsenrekken? Vedett en VANMOOF zijn de samenwerking aangegaan om op een ludieke, originele maar bovenal ‘blijvende’ manier de zichtbaarheid van Vedett in haar meest waarde toevoegde cafés te versterken.

VANMOOF x Amsterdam Dance Event

‘Ride like you dance through the night…'

VANMOOF neemt tijdens Amsterdam Dance Event Amsterdam over met een uniek ontworpen VANMOOF x ADE fiets. De VANMOOF is ontworpen in samenwerking met ADE om de meest toegewijde festival bezoeker op authentieke Amsterdamse wijze van event naar event te brengen. Of dat opvalt? De hele internationale dance scene liep warm voor deze unieke fietsen en door het extreem opvallende ontwerp leken ze wel door heel Amsterdam te staan. Voor ADE een mooie manier om haar festivalbeleving door te straten van Amsterdam te laten schieten en een internationaal publiek de hoofdstad op unieke wijze te laten ervaren.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de lancering van de 2015 editie.

VANMOOF x Huys

Piet Boon ontwierp 58 luxe appartementen met loft-achtige uitstraling in hartje New York en wat is er nu leuker dan vijftig bijpassende stadsfietsen? Terwijl Piet Oudolf de roof top ontwierp, trok VANMOOF de ultieme ‘Dutch Design’-benadering door naar de excentrieke wijze waarop Nederlanders zich al sinds jaar en dag door de stad vervoeren. In opdracht van de Kroonenberg Groep heeft VANMOOF deze unieke serie ontworpen en zijn deze fietsen aangeboden bij aankoop van een appartement, compleet met bijbehorende garage.

VANMOOF x Grolsch

Ook in Melbourne werd VANMOOF uitgedaagd. Grolsch Australië vroeg VANMOOF mee te helpen bij de viering van de komst van Grolsch naar down under. De VANMOOF-designers hebben geholpen met een unieke voordrager, speciaal op maat voor het in stijl rondrijden van 24 Grolsch flesjes naar een van de vele zonnige BBQ’s in Melbourne. De bikes waren te bewonderen op vijftien exclusieve locaties door de stad heen. Na afloop werden ze op een van de events verloot onder vijftien kopers van Grolsch bier.

VANMOOF x Barber

De Barber-shop uit Amsterdam wist tijdens Movember (laat je snor staan in November voor een goed doel) de heuse VANMOOF Snorfiets exclusief te presenteren. De snorfiets bleek een groot succes, maar het aantal ‘likes’ op Facebook sloeg werkelijk alle records!

VANMOOF x Crowdmagnet

Zelfs één VANMOOF is al genoeg om de show te stelen. Zet jouw unieke VANMOOF in als te winnen prijs, als decoratie op een beursstand of als echte crowdmagnet in de etalage van je winkel- of kantoorruimte. Maak niet alleen gebruik van het opvallende en iconische VANMOOF design maar ook van de VANMOOF marketing helden die graag met je mee denken. Gaat het om één, vijf of misschien wel vijftig exclusieve branded VANMOOF fietsen? Alles is mogelijk binnen het VANMOOF Company Bike Program.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie