SANS Institute viert 15 jaar online training

SANS Institute viert 15 jaar online training

Redactie Baaz

Al meer dan 30 jaar is het SANS Institute een gevestigde waarde op het gebied van cybersecurity-opleidingen, en dit jaar viert het instituut het 15-jarige jubileum van hun online trainingsplatform SANS OnDemand. Voor deze gelegenheid krijgt het platform een complete herziening en een nieuwe look. Met dank aan directe feedback van studenten en klanten is de geheel nieuwe OnDemand-ervaring vormgegeven en zijn er tal van verbeterde functies voor studenten in opgenomen.

"Met een steeds veranderend cyberlandschap, krappere budgetten én stijgende reiskosten kijken steeds meer bedrijven naar SANS OnDemand om hun organisatie te beveiligen en personeel op te leiden", zegt Andrew Williams, Digital Director van SANS Institute. "SANS is een pionier op het gebied van onlinetrainingen en levert uitzonderlijke leerresultaten aan studenten en verbeterde beveiliging voor organisaties wereldwijd."

De nieuwe OnDemand-ervaring is vanaf het begin ontworpen voor meer toegankelijkheid en toepasbaarheid. Studenten kunnen nog steeds volgens hun eigen schema trainen, maar nu binnen een ultramoderne en gebruiksvriendelijke interface die is gemaakt om hun leerervaring te maximaliseren. Nieuwe functies zijn onder meer een bijgewerkte videospeler, een vernieuwde zijbalk met overzichten, cursusboeken, notities, verbeterde zoekfuncties en nieuwe bladwijzermogelijkheden. Ze kunnen trainingen ook onderweg volgen met gemakkelijke toegang tot de cursussen die on- en offline beschikbaar zijn met de SANS OnDemand mobiele app. Hulp en ondersteuning zijn nog gemakkelijker te vinden, inclusief de mogelijkheid om live te chatten of vragen te stellen met een GIAC-gecertificeerde Subject Matter-deskundige.

“Als moeder van een kind en fulltime werkzaam als fysiotherapeut werd ik destijds lid van de SANS Women in Cybersecurity Academy. De sleutel tot mijn succes en het doorlopen van de cursussen aan de ‘WiCyS’ was de flexibiliteit van SANS OnDemand. Ik gebruik de mobiele app om colleges in mijn auto af te spelen en eventueel opnieuw af te luisteren”, zegt Christine Morency, afgestudeerd bij SANS. “Onderweg, naar de kinderopvang, de supermarkt of werk: waar ik ook ging, SANS OnDemand ging mee. Ik moest mijn tijd thuis gebruiken om teksten te lezen en te markeren. Mede dankzij SANS en OnDemand ben ik nu Cloud Security Engineer.”

SANS OnDemand biedt praktische online-cybersecuritytrainingen. En nu cyberaanvallen toenemen, is er nooit eerder een beter moment geweest cursussen te omarmen die zijn gemaakt en worden gegeven door wereldberoemde experts om cyberbeveiligingsvaardigheden op te bouwen. Studenten prijzen SANS’ OnDemand-training als eersteklas, met een uitzonderlijke trainingservaring die traceerbare voortgang en prestatiemijlpalen biedt.

Voor meer informatie: https://www.sans.org/ondemand/.

Over SANS Institute

SANS Institute werd in 1989 opgericht als een coöperatieve onderzoeks- en opleidingsorganisatie. SANS is vandaag wereldwijd de meest gewaardeerde en veruit grootste bron voor cybersecuritytrainingen en -certificeringen voor security professionals binnen overheden en commerciële instellingen wereldwijd. Gerenommeerde SANS-instructeurs geven meer dan 60 verschillende cursussen online en live tijdens meer dan 200 cybersecuritytrainingsevenementen.

Daarnaast ontwikkelen en onderhouden de professionals van SANS de grootste collectie onderzoeksdocumenten op het gebied van informatiebeveiliging, welke gratis toegankelijk is. SANS Institute beheert tevens ‘the Internet Storm Center’, het internationale alarmeringsysteem voor cyberdreigingen. De vele securityspecialisten die uiteenlopende wereldwijde organisaties vertegenwoordigen en die samenwerken om de infosecuritygemeenschap te helpen, vormen de kern van SANS Institute.

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie