Samsung introduceert acht nieuwe kleurenlasers

Samsung introduceert acht nieuwe kleurenlasers

Redactie Baaz

Samsung introduceert acht nieuwe kleurenlaserprinters, voor consument, thuiswerker en het kleine kantoor.

Op de acht nieuwe kleurenlaserprinters kunnen verscheidene functies met één druk op de knop worden uitgevoerd. Zo laat de print screen-knop gebruikers snel en gemakkelijk precies afdrukken wat zij op het scherm van hun computer zien.

Voor integratie in draadloze werkomgeving hebben de modellen met draadloze internet een éénknopswififunctie, om de verbinding direct tot stand te brengen of uit te schakelen. De multifunctionals hebben een extra navigatiering, om de afdrukfuncties snel te kunnen doorlopen.

Met de zogenoemde Samsung AnyWeb-applicatie slepen gebruikers geselecteerde inhoud van webpagina's direct naar het pc-scherm, om vervolgens op te slaan of af te drukken. Hierdoor hoef je niet meer hele pagina's uit te printen en bespaar je zo op onnodig inktverbruik. Met de Eco-copyknop worden twee pagina's op één vel papier gedrukt.

De nieuwe printers zijn compact en bieden afdruksnelheden tot 16 pagina's per minuut in zwartwit of vier pagina's per minuut in kleur. Nog even de lotto met de typenummers: de multifunctionals heten CLX-3185, CLX-3185N, CLX-3185FN en CLX-3185FW. De laatste twee kunnen ook faxen. De 'normale' kleurenlasers heten CLP-320, CLP-325, CLP-320N en CLP-325W. De prijzen zijn eind juni bekend.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie