Royal Swinkels Family Brewers kiest Budbee als partner voor duurzame en klantvriendelijke bezorgingen

Royal Swinkels Family Brewers kiest Budbee als partner voor duurzame en klantvriendelijke bezorgingen

Redactie Baaz

De officiële samenwerking start na een succesvolle pilot, waarbij diverse biermerken van de multibrandshop Daretodrinkdifferent.nl direct aan de consument werden verkocht. Stapsgewijs worden daar nu ook de andere webshops van Swinkels in Nederland aan toegevoegd. Swinkels Family Brewers ziet in Budbee de partner die zorg draagt voor een duurzame en klantvriendelijke levering. De heldere informatievoorziening  over de levering en de goede customer experience door Budbee zijn doorslaggevend geweest om de samenwerking aan te gaan. In de toekomst willen Swinkels Family Brewers en Budbee samen internationaal uitbreiden.

duurzame

Duurzame pakketbezorging

Bij Swinkels Family Brewers staat duurzaamheid zeer hoog in het vaandel. Alle bieren worden geleverd in 100% recyclebare verpakkingen met het FSC-logo en het streven is om alle dozen zo vol mogelijk te leveren. Dat drukt niet alleen de verzendkosten voor klanten, maar helpt ook om zo duurzaam mogelijk te verzenden. Doorslaggevend bij de keuze voor een nieuwe fullfillmentpartner was voor Swinkels Family Brewers dan ook het duurzame karakter van het Zweedse logtech bedrijf Budbee. Zo kondigde Budbee begin dit jaar nog een emissiereductie van maar liefst 50 procent aan en is het bedrijf de eerste last mile delivery speler die zich volledig transparant opstelt: het brandstofgebruik van de hele keten is terug te vinden op de website.

John Mouthaan, Head of Digital Sales bij Swinkels Family Brewers: “Bij Swinkels Family Brewers willen we graag onze business in het e-commerce kanaal versterken en dat willen we doen met sterke en betrouwbare partners. Voor ons zit de toegevoegde waarde van Budbee in de klantervaring en de duurzame levering. Klanten die online bestellen worden zeer goed geïnformeerd over de reis van het pakketje door middel van een klantvriendelijke Budbee portal en de push- en sms notificaties die de klant ontvangt. Dit zorgt voor een betere klantwaardering, minder vragen van consumenten waar hun pakketje is gebleven en daardoor minder logistieke bewegingen.”


Jørgen Höppener, General Manager Nederland bij Budbee: “Het is mooi om te zien dat de kernwaarden van een gevestigde naam als Swinkels Family Brewers zo naadloos aansluiten bij Budbee. Samen willen we de beste klantervaring bieden én bijdragen aan klimaatverbetering door te investeren in groene logistieke oplossingen. Steeds meer retailers zien in dat een sterke focus op een klimaatneutrale bezorging, zowel met Budbee’s huis-aan-huis bezorging als onze populaire Budbee Box pakketkluizen, de toekomst is.”

Lees ook: Budbee als eerste 1.000 pakketkluizen live in de Benelux | Baaz.nl

Lees ook: Samenwerking Reliving en Brenger maakt duurzame bezorging van tweedehands designmeubels mogelijk | Baaz.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie