reMarkable 2 lanceert in India

reMarkable 2 lanceert in India

Redactie Baaz

Als reactie op de vraag van een van 's werelds snelst groeiende markten voor consumententechnologie brengt reMarkable zijn afleidingsvrije, papierachtige technologie voor het eerst naar India.

Als reactie op de vraag van een van 's werelds snelst groeiende markten voor consumententechnologie brengt reMarkable zijn afleidingsvrije, papierachtige technologie voor het eerst naar India.

ReMarkable, de toonaangevende innovator binnen de papieren tabletcategorie, kondigde vandaag de officiële lancering in India aan. Vanaf 15 januari kunnen klanten in India de reMarkable 2 en accessoires exclusief kopen op Amazon.in.

reMarkable 2 is een bekroond papieren tablet voor het maken van aantekeningen, lezen en beoordelen van documenten. Het combineert het gevoel van schrijven op papier met het gemak en de veelzijdigheid van een digitaal apparaat. Gebruikers kunnen handgeschreven en getypte aantekeningen combineren en herschikken op dezelfde pagina, direct aantekeningen maken in PDF's en e-boeken, hun aantekeningen en documenten organiseren met mappen en tags, handgeschreven aantekeningen converteren naar getypte tekst en nog veel meer.

reMarkable ecosysteem

In tegenstelling tot andere tablets is reMarkable 2 volledig ontworpen zonder afleiding, zodat gebruikers de focus kunnen vinden die ze nodig hebben om helder te denken en hun beste werk te doen. Het papieren tablet wordt ondersteund door een software-ecosysteem dat een naadloze digitale ervaring biedt voor gefocust werken op verschillende apparaten. Met reMarkable's cloud-gebaseerde mobiele en desktop apps kunnen gebruikers ideeën vastleggen en voortbouwen op hun gedachten, ongeacht waar ze zijn of op welk apparaat ze werken.

reMarkable 2 wordt op Amazon verkocht als een bundel met twee best verkopende accessoires: Marker Plus, een uitzonderlijk precies schrijfinstrument met een ingebouwde gum, en Book Folio, een slimme, functionele beschermhoes. Accessoires kunnen ook afzonderlijk worden gekocht, waaronder Type Folio, dat het gemak van een slank, tactiel toetsenbord combineert met de bescherming van een stijlvolle hoes.

"We zijn ongelooflijk enthousiast om reMarkable 2 naar India te brengen", zegt Phil Hess, CEO van reMarkable. "Met zijn dynamische cultuur, technisch onderlegde bevolking en bloeiende digitale economie biedt India een markt die perfect aansluit bij onze visie. We hebben reMarkable 2 ontworpen om mensen in staat te stellen beter na te denken te midden van de vele afleidingen van de verbonden wereld, en we geloven dat de Indiërs onze aanpak zullen waarderen."
Type Folio

Prijzen en beschikbaarheid:

Vanaf vandaag, 15 januari, is de reMarkable 2 beschikbaar voor pre-order op Amazon.in voor een adviesprijs van Rs 43.999 voor de bundel inclusief reMarkable 2 en Marker Plus, en Rs 53.799 voor de bundel inclusief reMarkable 2, Marker Plus en Book Folio in grijs polymeerweefsel. Marker Plus (Rs 13,599) en Type Folio (Rs 19,499) zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Er zijn ook betaalplannen met een gelijk maandelijks aflossingsbedrag (EMI) beschikbaar.
Voor het maken van notities in de reMarkable mobiele en desktop apps is een Connect-abonnement nodig. Met een abonnement op Connect kunnen gebruikers ook profiteren van onbeperkte cloudopslag en synchronisatie, en tot 3 jaar extra apparaatbescherming. Een gratis Connect-proefabonnement van 1 jaar is inbegrepen bij aankoop van de reMarkable 2 bundel. Daarna kost het abonnement Rs 299/maand of Rs 2990/jaar. Op elk moment opzeggen.

Over reMarkable

reMarkable, gevestigd in Oslo, Noorwegen, is de toonaangevende innovator in de categorie papieren tablets en ontwikkelt baanbrekende digitale papieren tablets voor het maken van notities, lezen en beoordelen van documenten. Het bedrijf wil mensvriendelijke producten maken die mensen helpen beter na te denken. Sinds de lancering van de originele reMarkable 1 papieren tablet in 2017, heeft het bedrijf miljoenen exemplaren verkocht en de unicorn-status bereikt. Ga voor meer informatie over reMarkable en het digitale papiertablet naar https://remarkable.com.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie