Regus: 'Werken met uitzicht op de treinen'
Regus: 'Werken met uitzicht op de treinen'

Regus: 'Werken met uitzicht op de treinen'

Redactie Baaz
Onderweg bellen met een klant, nog wat stukken doornemen of vergaderen op een andere locatie dan het kantoor; flexibel werken blijft in populariteit toenemen. Daarom breidt Regus, aanbieder van flexibele werkplekken, zijn huidige aanbod van werkplekken op Den Haag Centraal uit met een nieuw business center midden in de stationshal.

Het nieuwe business center bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een business lounge met uitzicht op de treinen en is direct vanuit de stationshal bereikbaar. Regus verdubbelt met de opening van dit nieuwe center het aantal werkplekken op het station in Den Haag. Naast het business center op de elfde verdieping van het gebouw, met uitzicht over Den Haag, biedt Regus op de eerste verdieping flexibele werkplekken, kantoren, vergaderruimten en een business lounge met ongeveer dertig werkplekken, voorzien van de modernste techniek, zoals een super snelle wifi-verbinding en videoconferencing.

Station2station

Door het openen van dit nieuwe center op Den Haag Centraal komt Regus tegemoet aan de toenemende vraag naar plekken waar zakelijke professionals terecht kunnen als ze onderweg zijn. Het center is onderdeel van het station2station concept; een samenwerking tussen Regus en NS. Station2station biedt een netwerk van flexibele werkplekken op of in directe nabijheid van NS stations. Dit is de elfde station2station vestiging. 
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie