Radio op werk of in auto? De keus wordt nog groter...

Radio op werk of in auto? De keus wordt nog groter...

Redactie Baaz
Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, ‘De Radiofabriek’ werkt aan drie nieuwe radiostations, die nog dit jaar van start gaan.

Het mediabedrijf, onder meer eigenaar van de succesvolle internetradiostations Traffic Radio, ALLsportsradio en New Business Radio, wil de komende tijd met een nieuwe lifestylezender, een jongerenstation en een radiostation voor kinderen haar voorsprong in internetradioland verder uitbreiden. Met deze nieuwe radioformats speelt YPCA volledig in op de steeds verdergaande versnippering van het medialandschap.

​Tijd om door te pakken

Lars Schotanus, directeur van YPCA: 'Toen wij eind 2008 met ons eerste internetradiostation Traffic Radio van start gingen, was onze filosofie hierbij dat FM eindig zou zijn en dat internetradio dé standaard zou worden. Dat hoeven we inmiddels niet meer uit te leggen! Iedereen is overal en altijd online en onze kinderen kennen FM niet eens meer! Met de kennis, ervaring en voorsprong die wij destijds met Traffic Radio hebben opgebouwd, hebben we de afgelopen jaren ook onze sportzender ALLsportsradio en zakenzender New Business Radio versneld kunnen uitrollen. Voor ons is de tijd nu rijp om door te pakken!'

Formats

Naast een lifestyle radiostation werkt YPCA ook aan een radiostation voor kinderen en een jongerenstation. Hiermee speelt het bedrijf in op de dalende ‘traditionele’ luistertijd bij jongeren en de zoektocht van adverteerders om de jongerendoelgroep (straks nog) te bereiken. 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie