Rabo-klanten betalen parkeermeter mobiel

Redactie Baaz
De Rabobank is een samenwerking gestart met Park-line, een leidend Nederlands bedrijf voor digitale parkeerdiensten om mobiel parkeren aan te bieden.
Klanten van Rabo Mobiel kunnen vanaf deze week hun parkeerkosten betalen met hun mobiele telefoon. De parkeermeter gaat direct lopen na een telefoontje.
Rabo Mobiel parkeren wordt aangeboden in de meeste grote steden in Nederland. Het netwerk van Park-line is deze maand uitgebreid met Enschede als zeventiende stad. Bij aankomst op de parkeerplaats belt de parkeerder een speciaal telefoonnummer om de code van het parkeergebied door te geven. Deze code staat op iedere parkeerautomaat. Bij vertrek belt de parkeerder naar hetzelfde telefoonnummer om de transactie af te ronden.
Daarnaast ontvangt de parkeerder elke twee uur een SMS ter herinnering dat de parkeermeter nog loopt. Parkeerders met Rabo Mobiel die de maximaal toegestane parkeerduur overschreden, worden ook per SMS gewaarschuwd.
Klanten van Rabo Mobiel kunnen kiezen uit een abonnement of betaling per transactie. Een abonnement kost 1.75 per maand plus de parkeerkosten. Betalen per transactie kost 0,50 per parkeersessie plus de parkeerkosten. Een SMS kost 0,35.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie