Pro Warehouse: uniek in de zakelijke markt

Pro Warehouse: uniek in de zakelijke markt

Redactie Baaz
Pro Warehouse is met zijn volledige Apple-focus in de zakelijke markt een unieke onderneming. Het bedrijf biedt naast Appleproducten volledige service: denk aan het inruilen van oude Apple-hardware, customised service overeenkomsten of het volledig uitrollen van de hardware op locatie. Wat volgt is een greep aan mogelijkheden van Pro Warehouse.

Transformatie naar Apple

Pro Warehouse helpt organisaties succesvol te transformeren naar Apple. Door IT-afdelingen de tools te geven om Apple-devices veilig en eenvoudig uit te rollen en beheren, zorgt het bedrijf ervoor dat werknemers de mogelijkheid krijgen om met Apple te werken. Het Apple Enterprise team bestaat uit toonaangevende experts in Apple-oplossingen. Alle medewerkers hebben een belangrijke rol binnen hun functionele gebieden en zijn volledig gefocust op Apple. Naast enorme Apple-fans is Pro Warehouse open, eerlijk, innovatief en staat klanttevredenheid voorop.

Mogelijkheden tot inruilen

Het is voor ieder bedrijf wel herkenbaar: je hebt oudere producten liggen waar je niets meer mee doet. Zo ook Apple-producten. Pro Warehouse biedt jou dé oplossing! Het geeft de mogelijkheid tot het inruilen van oude Apple-producten en/of -machines. Dit creditbedrag kan je dan weer gebruiken voor aanschaf van nieuwe devices.

Nieuwste Apple-producten

Als bedrijf dat in de zakelijke markt volledige focus heeft op Apple, kan Pro Warehouse niet achterblijven met de nieuwste Apple-producten. Of je nu de nieuwste iPhone, iPad of Mac wilt aanschaffen; bij Pro Warehouse ben je aan het juiste adres. Pro Warehouse biedt van alle Apple-producten uitgebreide productinformatie en verschillende mogelijkheden om het betreffende product aan te schaffen. Problemen met je product? Pro Warehouse heeft een eigen voorraad, zodat je snel weer bent verzekerd van werkende producten. Het bedrijf houd je bovendien op eigen website op de hoogte van het laatste nieuws.

 

LEES OOK: Pro Warehouse: dé Apple Authorised Enterprise Reseller

Pro Academy

De groei van Apple in de zakelijke markt brengt ook problemen met zich mee. Er blijken namelijk te weinig goede Applesystem engineers in de markt te zijn. ‘Wij zijn daarin een innovatief bedrijf: Pro Warehouse ziet kansen en gaat er ook direct op in’, vertelde Rowan Pijn, sales- en marketingmanager van Pro Warehouse, het afgelopen jaar aan ons. Een voorbeeld van het aanpakken van kansen is de Pro Academy. ‘Dat is volkomen nieuw en gaat in 2019 lopen. Wij zijn een eigen opleiding gestart om medewerkers op te leiden als Apple-engineer. Dat kan voor onszelf zijn, omdat wij nieuwe medewerkers zoeken. Dat kan echter ook voor bedrijven zijn. Stel dat een bedrijf vertelt dat de medewerkers steeds meer om Apple vragen, maar niet de kennis in huis heeft, dan kunnen we de betreffende medewerkers volledig trainen in het beheer en uitrollen van Apple.’

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie