Precisely en TomTom helpen bedrijven met data integriteit door inzet van locatietechnologie

Redactie Baaz
TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, en Precisely, de wereldleider op het gebied van data integriteit, breiden hun langdurige samenwerking uit.

TomTom zal Precisely voorzien van zijn kaart- en verkeersdatasets, waardoor klanten van Precisely beter geïnformeerde en betrouwbaardere zakelijke beslissingen kunnen nemen.

Precisely zal gebruikmaken van de nauwkeurige kaartinformatie van TomTom (TOM2), evenals van de historische en real-time verkeersgegevens – afkomstig van meer dan 600 miljoen connected apparaten. Deze kaart- en verkeersgegevens helpen organisaties in de financiële dienstverlening fraude terug te dringen, stellen verzekeringsmaatschappijen in staat locatierisico's beter te beheren en verbeteren gerichte retail-marketingcampagnes door betere klantinzichten te bieden.

Een veiligere, schonere en filevrije wereld

"Uitgebreide kaarten en real-time, dynamische verkeersgegevens bieden essentiële locatiecontext voor het nemen van efficiëntere beslissingen. Deze opties helpen klanten om bij te dragen aan een veiligere, schonere en filevrije wereld", zegt Dan Adams, SVP Data en Operations bij Precisely. "TomTom's aanbod van toonaangevende wereldwijde kaart- en verkeersdatasets heeft de betrouwbaarheid, uniformiteit en grootschaligheid die nodig is om het location intelligence platform of de applicatie van elk bedrijf te verrijken."

Precisely zal niet alleen gebruikmaken van de gegevens van TomTom, maar zal ook markttrends en locatie-inzichten met TomTom delen en zo relevante informatie leveren om het aanbod van TomTom voortdurend te verbeteren. De feedback van Precisely over kaartgegevens, zoals wegwijzigingen, kan TomTom in real-time verwerken. Dit is een voordeel voor alle TomTom-klanten.

Samenwerken, van elkaar leren en verbeteren

"De langdurige relatie tussen Precisely en TomTom is een mooi voorbeeld van ons vermogen om samen te werken, van elkaar te leren en te verbeteren", aldus Anders Truelsen, Managing Director van TomTom Enterprise. "TomTom is er trots op zo nauw samen te werken met Precisely, een wereldwijde leider die klanten helpt data integriteit te bereiken door maximale nauwkeurigheid, consistentie en context in data te bieden."

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie