PowerVoice laat je geld verdienen met andermans aanbiedingen

PowerVoice laat je geld verdienen met andermans aanbiedingen

Redactie Baaz

Het idee bestond al eerder met beroemdheden, maar nu kunnen ook doodnormale burgers geld verdienen door advertenties te delen via social media. PowerVoice is de organisatie die dit in staat stelt.

Het was Adly die celebraties betaalde wanneer zij fans tot gebruik of aankoop van bepaalde producten aan wisten te zetten. Daar kregen ze een behoorlijke som geld voor. Niet voor niets want beroemdheden hebben doorgaans een miljoenenbereik. Dat heb jij als gewone burger waarschijnlijk niet, daarom zal je met PowerVoice ook wat minder binnenhalen. Het idee is echter hetzelfde: je deelt aanbiedingen van bedrijven op je Facebookpagina en verdient geld wanneer een of meerdere van je vrienden op het platform ingaan op de aanbieding.

Het is niet moeilijk te bedenken dat de dienst gemengde gevoelens zal opwekken. Enerzijds is het een gemakkelijke manier van geld verdienen, een paar kliks kunnen je immers euro's opleveren zonder dat je daar nog enige tijd of moeite aan kwijt bent. Anderzijds kan het wellicht irritatie opwekken wanneer je Facebookpagina volloopt met advertenties, geplaatst door geldbeluste vrienden.

PowerVoice is pas net gelanceerd, de uitwerking zullen we dus nog even af moeten wachten. Alvast de gok wagen? Op de website van PowerVoice kun je terecht voor meer informatie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie