Podimo organiseert van 21 t/m 24 september hét podcastfestival van 2023

Podimo organiseert van 21 t/m 24 september hét podcastfestival van 2023

Redactie Baaz

Podimo organiseert dit jaar Podimo at the Park, hét podcastfestival van 2023. Van 21 tot en met 24 september 2023 zal Lepelenburg in Utrecht omgetoverd worden tot podcastfestivalterrein. Het is de eerste keer dat het podcastplatform het gratis festival in Nederland organiseert. 

Podimo at the Park

Podimo brengt tijdens Podimo at the Park podcastmakers en luisteraars samen. Onder anderen de mannen van de Stijn, Tobi en Jeppe Show en de vrienden van Man, Man, Man, de podcast nemen live hun podcast op waar het publiek bij kan zijn. Ook Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk van Aaf en Lies Pakken Door zullen het podcast-podium beklimmen.

Bezoekers kunnen hun geschiedeniskennis op de proef stellen tijdens de pubquiz van Alle Geschiedenis Ooit en Dionne en Henrik Slagter van Moordcast het hemd van het lijf vragen tijdens een Q&A-sessie. En waar De Zelfspodcast normaal gesproken eenrichtingsverkeer richting luisteraars is, gaan Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck tijdens Podimo at the Park het gesprek aan met een interactieve sessie. Daarnaast zullen Anna Drijver, Gijs Wilbrink, Ivo van Aart van Nooit Gezien de ultieme cult horrorfilm ‘The Blair Witch Project' bespreken.

Tim de Gier, Head of Content bij Podimo Nederland: "Podcasters hebben een sterke band met hun publiek en daarom is het erg leuk om af en toe een podcast live te organiseren en de luisteraars te ontmoeten. Bij Podimo at the Park staan een heleboel bekende podcasts achter elkaar op het podium in een heel mooie omgeving - dat maakt het bijzonder en feestelijk."

Podimo at the Park is gratis te bezoeken. Voor meer informatie over het programma klik hier.  

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie