Podcast aanrader: Wat Flix Je Me Nu?

Podcast aanrader: Wat Flix Je Me Nu?

Redactie Baaz

De formule voor succes? Keihard werken- en keihard ontspannen. Met de juiste podcasts combineer je alletwee. Media kan flink bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Komende tijd hebben wij een aantal aanraders klaarstaan. Vandaag weer een leuke aanrader!

Wat Flix Je Me Nu?

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke films je met het hele gezien kunt kijken. In 'Wat Flix Je Me Nu?' bespreken 'streamusketeers' Heleen de geest, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Videoland en Disney+. Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN'ér over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Uiteraard zijn het slechts hun persoonlijke meningen. Zelf beschrijven ze zichzelf als 'je collega’s op maandagochtend bij het koffie apparaat'. Zeker de kans waard om even dat gevoel weer terug te krijgen vanuit je thuiskantoor!

  • Taal: Nederlands
  • Tijd: 60+/- minuten
  • Waar: Goodliferadio.nl
  • Wanneer: Elke vrijdag tussen 18:00/19:00

Voor meer informatie: klik hier

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie