Playseat en Logitech G introduceren de Playseat Challenge X - Logitech G Edition

Playseat en Logitech G introduceren de Playseat Challenge X - Logitech G Edition

Redactie Baaz

Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en Playseat hebben vandaag de nieuwste racestoel onthuld, de Playseat Challenge X - Logitech G Edition. Ontworpen voor het Logitech G-racestuur en pedalen, is deze nieuwe stoel voorzien van een lichtgewicht, opvouwbaar frame van koolstofstaal en een volledig verstelbare stoel met Playseat's Adifit™ ademende materialen, waardoor simracers een racestoel krijgen die uitzonderlijk comfort, veelzijdigheid, duurzaamheid en de prestaties biedt die nodig zijn om volledig ondergedompeld te blijven in de race.

"Wij hebben hard samengewerkt aan dit product om de Challenge X functioneler, comfortabeler en over het algemeen een betere race-ervaring te maken dan traditionele bureaustoelen voor gaming. Tijdens dat proces hebben onze teams zich gericht op drie belangrijke aspecten van een simulatieracestoel, en we zijn erg blij met de resultaten," aldus Jim Hoey, hoofd van de marketing voor simulaties bij Logitech G.

De Playseat Challenge X - Logitech G Edition heeft drie nieuwe verbeteringen, waaronder X-Adapt™ stoelaanpassingen, ActiFit™ ademend materiaal en een stevig gemonteerde pedaalplaat met kantelpositie. De nieuwe Playseat Challenge X - Logitech G Edition heeft de volgende functies:

  • Geniet van de perfecte balans tussen comfort en stabiliteit met de 6 zitposities van X-Adapt™. Pas de positie van de pedalen en het stuurwiel aan om het gevoel van in een auto te zitten te repliceren.
  • Het ademende ActiFit™️ materiaal en zijn ontwerp dat zich aanpast aan het lichaam met instelbare stijfheid bieden uitstekende ondersteuning en thermisch beheer, waardoor coureurs comfortabel en koel kunnen blijven. Het zorgt ook voor een perfecte overdracht van krachtfeedback en Trueforce.
  • Met slechts 11,6 kg kan de stoel snel worden ingeklapt en opgeborgen - de ideale partner voor chauffeurs die de volledige race-ervaring willen, zonder de noodzaak van een toegewijde ruimte.
  • Het handige in- en uitstapsysteem voor de cockpit stelt je in staat om gemakkelijk in de bestuurdersstoel te springen en je vast te zetten voor een opwindende ervaring.
  • Voorzien van een schakelbevestiging, waarmee je je race-ervaring kunt upgraden met de Logitech G Driving Force Shifter.

Prijs en beschikbaarheid

De Playseat Challenge X - Logitech G Edition is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299. Bezoek voor meer informatie de website van Logitech.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie