Pim Kiffen benoemd tot Country Manager Nederland bij Circula

Pim Kiffen benoemd tot Country Manager Nederland bij Circula

Redactie Baaz

Circula, aanbieder van employee benefits en onkostenbeheer, heeft Pim Kiffen aangesteld tot Country Manager Nederland. In juli 2022 begon Kiffen bij Circula als productmanager en werkte aan de ontwikkeling van Circula op de Nederlandse markt. Vanaf februari 2024 staat Kiffen aan het roer als Country Manager Nederland. 

Kiffen deed onder meer ervaring op bij TomTom en werkte daar nauw samen met vooraanstaande technologiebedrijven, waaronder Apple en Uber. Bij Circula, waar zijn interesse in technologie en innovatieve producten opnieuw samenkomen, is Kiffen verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf in Nederland. Kiffen: “Het succes van Circula in Nederland zal bijdragen aan het wereldwijde succes van ons bedrijf, dat op de 80e plaats in de "FT 1000: Europe's fastest-growing companies" van de Financial Times staat. Eén van mijn belangrijkste doelen is om de recent gelanceerde Circula Benefit Card onderdeel te maken van ieder vooruitstrevend bedrijf in Nederland, om zich te onderscheiden als aantrekkelijke werkgever” 

Een moderne werkgever zet de mens centraal

Met de Benefit Card bieden bedrijven hun medewerkers maximale flexibiliteit in het kiezen van benefits door een breed scala aan persoonlijke voordelen. Kiffen: "De arbeidsmarkt staat onder druk. Het is lastig voor bedrijven om mensen te vinden en te binden. Er is meer nodig dan een goed salaris en moderne werkgevers snappen dat. Zij weten dat aandacht geven, waardering uitspreken en luisteren naar individuele wensen van mensen ontzettend belangrijk is. Vanuit goed werkgeverschap zet een moderne werkgever de mens centraal, en past zich aan aan de individuele behoeften van elke medewerker. Werkgevers die dat goed doen, hebben de grootste kans van slagen in de huidige arbeidsmarkt.”

Circula streeft naar een leidende rol in innovatieve employee benefits die zich aanpassen aan het individu. “Met onze Benefit Cards, waarmee iedere medewerker toegang heeft tot alle denkbare employee benefits, willen we een belangrijke stap zetten en uitgroeien tot een toonaangevende speler in individuele employee benefits in Europa. Mijn streven is dat we impact kunnen maken en dat Circula een naam wordt waar mensen met een glimlach over praten”, aldus Kiffen. 

Over Circula 

Circula is het innovatieve platform voor alle uitgaven die medewerkers doen op kosten van hun werkgever: persoonlijke employee benefits, zakelijke creditcards en declaraties. De missie van Circula is om de mens op de eerste plek te zetten in de financiële administratie, om medewerkers maximaal te waarderen en in staat te stellen te presteren.

Circula wil hiermee de basis leggen voor een toekomst waarin alledaagse processen die echt gericht zijn op medewerkers. Door deze focus wordt Circula gezien als industrie expert op review platformen zoals G2 en Capterra.

Circula begon in 2017 in Berlijn, heeft tot op heden meer dan 25 miljoen dollar opgehaald en is actief in heel Europa, met kantoren in Duitsland, Nederland en Spanje. Bedrijven als ABOUT YOU, Mollie en Securitas maken al gebruik van Circula, met inmiddels meer dan 150.000 medewerkers die profiteren van het platform.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie