Peugeot 5008 SUV krijgt stempel Beste Nieuwkomer

Peugeot 5008 SUV krijgt stempel Beste Nieuwkomer

Redactie Baaz

Een model uit Peugeot zijn nieuwste SUV-modellijn heeft de aanmoedigingsprijs ‘Beste Nieuwkomer’ gewonnen. Het gaat om de Peugeot 5008 SUV.

​​​​​​​Het betreft een praktijkprijs, de auto's moeten zich op diverse gebieden op de weg hebben bewezen maar ook qua kosten. De vakjury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen in Nederland (LeasePlan, Athlon Car Lease, Alphabet en Arval), vertegenwoordigers van grote fleetowners (BAM Groep, Siemens, Enexis en CapGemini), onafhankelijke lease-experts en ervaren vakjournalisten.

De nieuwe PEUGEOT 5008 SUV is dit jaar succesvol geintroduceerd binnen een veelbelovende markt, die van de grote SUV's met zeven zitplaatsen uit het C-segment en wordt inmiddels geprezen om de PEUGEOT i-Cockpit van de nieuwste generatie, het EMP2-platform (Efficient Modular Platform) en vele hightech comfort- en veiligheidsvoorzieningen. 

Verschillende versies Peugeot 5008 SUV 

Onder zijn dynamische en elegante lijnen is deze SUV ook een functionele auto: met standaard zeven individuele zitplaatsen is de nieuwe PEUGEOT 5008 de eerste SUV op de Nederlandse markt met de modulariteit van een MPV

Inmiddels leverbaar met diverse zuinige en sterke motoren en in een groot aantal uitvoeringen, waaronder de rijk uitgeruste Blue Lease modellen voor de zakelijke markt en de sportieve GT en GT Line. 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie